Instax SHARE Smartphone Printer SP-2 - Silver

De nieuwe Instax Share Smartphone Printer is er! De SP-2 is de waardige opvolger van de populaire SP-1 die door Fujifilm geïntroduceerd werd in 2014. Deze nieuwe versie komt met tal van verbeteringen en is nu ook beschikbaar in twee kleuren, silver en goud.

De SP-2 is sneller en beter, dankzij het nieuwe interne belichtingssysteem op basis van lasertechnologie hebben prints nu een hogere resolutie van 260 dpi wat zorgt voor heldere foto's met meer detail. Maar de Smartphone Printer is ook veel sneller dan zijn voorganger, foto's doorsturen en printen kan nu in minder dan 10 seconden.

Een grote verbetering tegenover de vorige versie van dit kleine printertje is het feit dat deze nu wordt aangedreven door een heroplaadbare lithiumbatterij in plaats van CR-2 batterijen. Opladen kan eenvoudig met de bijgeleverde mini-usb kabel.

Ook aan de Instax Share App voor iOS en Android, werden veel verbeteringen doorgevoerd. Zo zijn er meer filters, meer bewerkmogelijkheden en zijn er ook heel wat gloednieuwe templates die het maken van o.a. collages en "split photo's" mogelijk maken.

Meer details

Fujifilm

NIEUW PRODUCT

Dit product is momenteel niet beschikbaar om te bestellen.

€ 169,99 incl. btw

Verpakking1 x Instax Share Smartphone Printer SP-2, 1 x Mini-USB kabel, 1 x Lithiumbatterij NP-45S, 1 x Instax Mini Film White (2x10)
FilmtypeInstax Mini
Formaat / grootteApparaat: 89.5 mm x 131.8 mm x 40 mm Foto's: 8,6 x 5,4 cm (Filmoppervlak: 6,2 x 4,6 cm)
Aantal opnames per film10
FilmgevoeligheidISO 800
Gewicht250 gram
KleurSilver / Zilver
Batterij(en)Lithiumbatterij Fuji NP-45S (meegeleverd) / 100 prints per laadbeurt
Garantie2 jaar

Geen klantenbeoordelingen op dit moment.

Schrijf uw recensie

Instax SHARE Smartphone Printer SP-2 - Silver

1 ander product in dezelfde categorie: