Fujifilm Quicksnap Wegwerpcamera / 27 opnames (8-pak) Bekijk groter

Fujifilm Quicksnap Wegwerpcamera / 27 opnames (8-pak)

Dit pakket bevat acht Fujifilm Quicksnap Fashion wegwerpcamera's goed voor 216 foto's (8x27)!

De Fujifilm Quicksnap Fashion Wegwerpcamera is een gemakkelijk te gebruiken filmcamera voor eenmalig gebruik, geschikt voor het nemen van foto's zowel binnen als buiten. De camera heeft een compact design en komt met een vaste groothoeklens en bijpassende accurate zoeker zodat je zeker weet dat werkelijk iedereen op de foto staat bij het nemen van die leuke groepsfoto's.

Met deze camera maak je niet alleen de leukste vakantiefoto's bij gewoon daglicht, met de ingebouwde flits kan je ook foto's maken bij weinig licht of binnen. De ingebouwde flits heeft een bereik van ongeveer 3 meter, laadt automatisch opnieuw op zodat je continu kunt fotograferen met flits en is eenvoudig in en uit te schakelen met het voorziene knopje aan de voorkant van de camera.

Deze wegwerpcamera is geladen met een Superia X-tra 400 35mm kleurenfilm, voor heldere foto's met levendige kleuren. De film laat je toe om 27 foto's te nemen en moet ontwikkeld worden in de standaard C-41 kleurenchemie. Van zodra het rolletje ten einde is kan je de camera dus in nagenoeg elke lokaal fotolab binnendragen om te laten ontwikkelen.

Ondanks het kleine prijskaartje is de Quicksnap Fashion een wegwerpcamera van hoge kwaliteit zoals je steeds mag verwachten van Fujifilm!

Fujifilm

NIEUW PRODUCT

€ 66,40 incl. btw

FabrikantFujifilm
Verpakking8x Fujifilm Quicksnap Wegwerpcamera / 27 opnames
Aantal opnames per film27
FilmgevoeligheidISO 400
OntwikkelingC-41

Geen klantenbeoordelingen op dit moment.

Schrijf uw recensie

Fujifilm Quicksnap Wegwerpcamera / 27 opnames (8-pak)

6 andere producten in dezelfde categorie:
Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...