17,8x24 - GLANZEND - 100 VELLEN - Multigrade Fiber Classic Bekijk groter

17,8x24 - GLANZEND - 100 VELLEN - Multigrade Fiber Classic

Deze nieuwe reeks fotopapier vervangt het traditionele Multigrade IV Fiber fotopapier.

De Ilford Multigrade Fiber Classic fotopapierreeks is ontworpen voor wie creatieve afdrukken wenst met neutrale, heldere kleuren in alle tonen. Dit bariet zwart-wit fotopapier heeft een gewicht van 255g/m2 en heeft een coating op basis van vezels. 

Multigrade Fiber Classic fotopapier heeft een witte basistint en levert duidelijke en rijke zwarte tonen in alle contrasten. Het dikke barietpapier en de sublieme zwart-wit afdrukken maken van dit fotopapier een echte aanrader voor wie een afdruk wenst met professionele uitstraling.

Het fotopapier is in de donkere kamer eenvoudig in gebruik en is heel responsief op elke vorm van licht. Het papier vraagt tijdens het ontwikkelen maar een korte inductietijd van ongeveer 20 seconden waardoor afdrukken snel te voorschijn komen. 

Multigrade FB Classic zal samen met de Multigrade Filters zeven volle graden van contrast leveren van graad 00 tot 5 en dit in halve stappen. Deze fotopapierreeks is wederom te gebruiken met alle bestaande chemicaliën van Ilford!

Ilford Photo

HAR1171950

NIEUW PRODUCT

€ 103,95 incl. btw

Verpakking100 vellen
Formaat / grootte17,8x24 cm
AfwerkingGlanzend (1K)
Gewicht255g/m2

Geen klantenbeoordelingen op dit moment.

Schrijf uw recensie

17,8x24 - GLANZEND - 100 VELLEN - Multigrade Fiber Classic