Fujifilm Instax Mini 9 - Cobalt Blue / Premium Kit

Deze Premium Kit bevat alle benodigdheden om jouw instant-avontuur te starten! De camera wordt geleverd met bijhorende draagtas en een duopak film goed voor 20 foto's. Enkel bij Retro Camera te koop!

De Fujifilm Instax Mini 9-reeks is de verbeterde versie van de populaire Mini 8-reeks. De camera's komen in vijf nieuwe kleuren, hebben een ingebouwd selfie-spiegeltje, een meegeleverd close-up voorzetlens en bevatten nu ook een hi-key flitsmodus voor heldere opnames!

Met de Instax Mini 9 maak je de mooiste instantfoto's met een druk op de knop! De ingebouwde lichtmeter laat je met een indicatielampje zien welke modus het best geschikt is voor een foto in de omgeving waar jij je in bevindt. Weinig licht? Geen nood, ook de krachtige ingebouwde flits zorgt dat jij ook op donkere plaatsen prachtige instantfoto's kunt nemen!

De Instax Mini 9 camera's maken gebruik van de Fujifilm Instax Mini film die kan gezien worden als de kleine broer (of zus) van de allom bekende Polaroid film. De foto's hebben ongeveer de grootte van een bankkaart en zijn daardoor makkelijk overal mee te nemen. De filmemulsie van Fujifilm zorgt voor scherpe en contrastrijke opnames. De film is beschikbaar in verschillende variaties maar de versie met het witte randje blijft absoluut dé aanrader iedereen die de ultieme instant analoge look & feel wenst!

Fujifilm

NIEUW PRODUCT

€ 94,96 incl. btw

€ 99,95 incl. btw

- € 4,99

FabrikantFujifilm
Verpakking1x Instax Mini 9 Camera, 1x handstrap in aangepast kleur, 1x close-up lens, 1x sticker, 2x AA-batterij, 1x Draagtas, 1x Instax Mini Film White (2x10), 1x handleiding
FilmtypeInstax Mini
Aantal opnames per film10
FilmgevoeligheidISO 800
KleurCobalt Blue
Batterij(en)2x AA-batterij
Garantie2 jaar

Geen klantenbeoordelingen op dit moment.

Schrijf uw recensie

Fujifilm Instax Mini 9 - Cobalt Blue / Premium Kit

8 andere producten in dezelfde categorie: