Polaroid 600 Color Instant Film - Metallic Red Frame Edition

Polaroid 600 Color Instant Film - Metallic Red Frame Edition

€ 15,69
Prijs inclusief btw

Here with cheer.

De Polaroid 600 Color Instant Film is de originele direct-klaar kleurenfilm voor alle klassieke Polaroid camera's uit de 600-serie (ook compatibel met de nieuwe I-Type camera's). Met deze Metallic Red Frame Edition, heeft elke foto een glanzend rood kadertje. De ideale film voor tijdens de feestdagen of om je instantfoto's die extra touch te geven!

Elke opname levert een unieke instantfoto met een rijk spectrum aan kleuren, texturen en tonen in het eveneens legendarisch kadertje. De foto's ontwikkelen in je hand, binnen de minuut zie je al de eerste contouren, na 15 minuten heb je een volledig ontwikkelde foto! Elke film bevat ten slotte een geïntegreerde batterij die jouw favoriete Polaroid 600 camera aandrijft. Een nieuwe film betekent dus ook een nieuwe batterij.  

Om het best resultaat te bekomen raden wij steeds aan om de foto's tijdens de ontwikkeling af te schermen van fel zonlicht!

Aantal
Dit product is uitverkocht en tijdelijk niet beschikbaar om te bestellen. Contacteer ons voor meer informatie omtrent de verwachte levertermijn.

Productkenmerken

Verpakking
1x filmcassette
Formaat / grootte
8.8 x 10.7 cm (Foto-oppervlak: 7.9 x 7.9 cm)
Aantal opnames per film
8
Filmgevoeligheid
640 ASA
Film compatibel met
Polaroid 600 camera's en i-Type camera's
Afwerking
Glanzend
Kader
Metallic Red
Ontwikkeltijd
15 minuten (21°); volledig ontwikkeld
Batterij(en)
Filmcassette heeft een geïntegreerde batterij

Geen beoordelingen voor dit product momenteel.

Nieuwe account aanmaken

Reeds geregistreerd?
Log dan hier in Of Wachtwoord herstellen