Polaroid 600 Color Instant Film - Gold Frames

(Mededeling voor ex-Impossible Film gebruikers: naast een nieuwe naam heeft de Polaroid Instant Color Film ook een nieuwe filmemulsie. Foto's ontwikkelen opnieuw sneller dan voorheen en er zijn opnieuw grote verbeteringen uitgevoerd op vlak van kleurweergave en contrast! Zeker de moeite waard dus. De Gold Frame film heeft nu ook een glanzend randje i.p.v. een mat randje.)

Shine on.

De Polaroid 600 Color Instant Film is de orignele direct-klaar kleurenfilm voor alle klassieke Polaroid camera's uit de 600-serie (ook compatibel met de nieuwe I-Type camera's). Met deze Gold Frames Edition, heeft elke foto een glanzend, goud kadertje. De ideale film voor een feestelijke gebeurtenis zoals een verjaardagsfeestje, kerst, oudejaar of gewoon zomaar!

Elke opname levert een unieke instantfoto met een rijk spectrum aan kleuren, texturen en tonen in het eveneens legendarisch kadertje. De foto's ontwikkelen in je hand, binnen de minuut zie je al de eerste contouren, na 15 minuten heb je een volledig ontwikkelde foto! Elke film bevat ten slotte een geïntegreerde batterij die jouw favoriete Polaroid 600 camera aandrijft. Een nieuwe film betekent dus ook een nieuwe batterij.  

Om het best resultaat te bekomen raden wij steeds aan om de foto's tijdens de ontwikkeling af te schermen van fel zonlicht!

Polaroid Originals

NIEUW PRODUCT

€ 18,99 incl. btw

Verpakking1x filmcassette
Formaat / grootte8.8 x 10.7 cm (Foto-oppervlak: 7.9 x 7.9 cm)
Aantal opnames per film8
Filmgevoeligheid640 ASA
Film compatibel metPolaroid 600 camera's en i-Type camera's
AfwerkingGlanzend
KaderGlanzende gouden kaders
Ontwikkeltijd15 minuten (21°); volledig ontwikkeld
Batterij(en)Filmcassette heeft een geïntegreerde batterij

Geen klantenbeoordelingen op dit moment.

Schrijf uw recensie

Polaroid 600 Color Instant Film - Gold Frames