Polaroid Spectra Color Instant Film

(Mededeling voor ex-Impossible Film gebruikers: naast een nieuwe naam heeft de Polaroid Instant Color Film ook een nieuwe filmemulsie. Foto's ontwikkelen opnieuw sneller dan voorheen en er zijn opnieuw grote verbeteringen uitgevoerd op vlak van kleurweergave en contrast! Zeker de moeite waard dus.)

Bigger is better.

De Polaroid Spectra Color Instant Film is de orignele direct-klaar kleurenfilm met iconisch wit randje voor alle klassieke Polaroid camera's uit de Spectra-serie. Naast de welgekende vierkante instantfoto, heeft Polaroid in de loop der jaren ook andere formaten uitgebracht waaronder het bredere Spectra/Image-formaat. Het formaat is nog steeds geliefd bij heel wat Polaroidliefhebbers wereldwijd en krijgt nog steeds een vaste plek in het assortiment.

Elke opname levert een unieke instantfoto met een rijk spectrum aan kleuren, texturen en tonen in het eveneens legendarisch witte kadertje. De foto's ontwikkelen in je hand, binnen de minuut zie je al de eerste contouren, na 15 minuten heb je een volledig ontwikkelde foto! Elke film bevat ten slotte een geïntegreerde batterij die jouw favoriete Polaroid Image/Spectra camera aandrijft. Een nieuwe film betekent dus ook een nieuwe batterij.  

Om het best resultaat te bekomen raden wij steeds aan om de foto's tijdens de ontwikkeling af te schermen van fel zonlicht!

Polaroid Originals

NIEUW PRODUCT

Dit product is momenteel niet beschikbaar om te bestellen.

€ 18,99 incl. btw

Verpakking1 x filmcassette
Formaat / grootte10.2 x 10.3 cm (Filmoppervlak: 9.0 x 7.3 cm)
Aantal opnames per film8
Filmgevoeligheid640 ASA
Film compatibel metPolaroid Image/Spectra Camera's
AfwerkingGlanzend
KaderWitte kaders
Ontwikkeltijd15 minuten (21°); volledig ontwikkeld
Batterij(en)Filmcassette heeft een geïntegreerde batterij

Geen klantenbeoordelingen op dit moment.

Schrijf uw recensie

Polaroid Spectra Color Instant Film

1 ander product in dezelfde categorie: