Polaroid Spectra B&W Instant Film

Bigger is better.

De Polaroid Spectra B&W Instant Film is de orignele direct-klaar zwart-wit met iconisch wit randje voor alle klassieke Polaroid camera's uit de Spectra-serie. Naast de welgekende vierkante instantfoto, heeft Polaroid in de loop der jaren ook andere formaten uitgebracht waaronder het bredere Spectra/Image-formaat. Het formaat is nog steeds geliefd bij heel wat Polaroidliefhebbers wereldwijd en krijgt nog steeds een vaste plek in het assortiment.

Elke opname legt dat ene momentje vast in een authentieke zwart-wit instantfoto met diepzwarte, helderwitte tonen en duizend grijstinten tussenin. Dit alles in het legendarische witte kadertje. De foto's ontwikkelen in je hand, binnen de minuut zie je al de eerste contouren, na 10 minuten heb je een volledig ontwikkelde foto! Elke film bevat ten slotte een geïntegreerde batterij die jouw favoriete Polaroid Image/Spectra camera aandrijft. Een nieuwe film betekent dus ook een nieuwe batterij.  

Om het best resultaat te bekomen raden wij steeds aan om de foto's tijdens de ontwikkeling af te schermen van fel zonlicht! Indien niet afgeschermd, kan de foto wat minder contrast vertonen.

Polaroid Originals

NIEUW PRODUCT

Dit product is momenteel niet beschikbaar om te bestellen.

€ 18,99 incl. btw

Verpakking1 x filmcassette
Formaat / grootte10.2 x 10.3 cm (Filmoppervlak: 9.0 x 7.3 cm)
Aantal opnames per film8
Filmgevoeligheid640 ASA
Film compatibel metPolaroid Image/Spectra Camera's
AfwerkingGlanzend
KaderWitte kaders
Ontwikkeltijd10 minuten (21°); volledig ontwikkeld
Batterij(en)Filmcassette heeft een geïntegreerde batterij

Geen klantenbeoordelingen op dit moment.

Schrijf uw recensie

Polaroid Spectra B&W Instant Film

1 ander product in dezelfde categorie: