• Bereikbaar voor al jouw vragen
  • Winkelen bij een Belgisch familiebedrijf
  • Groot aanbod, kleine prijzen
  • Bereikbaar voor al jouw vragen
  • Winkelen bij een Belgisch familiebedrijf

Reviews (0)

Schrijf eerste review
Nog geen reviews

Analogbook

Analogbook Darkroom Processing - Notitieboekje voor filmontwikkeling

€ 16,99

Kies uw kleur:

NoColour

Kies uw maat:

1Size

Levering 2-3 Werkdagen

Voor het registreren van 220 filmontwikkelprocessen. Grootte: 140 mm x 192 mm (5,5 x 7,6 inch).

Analogbook is hét notitieboekje van de analoge fotograaf!

Analogbook is een set van speciaal ontworpen notitieboekjes voor (professionele) analoge fotografen, kunstenaars en fotografiestudenten. Een combinatie van de woorden "Analog" en "book", omdat ze een nuttig hulpmiddel en een welkome aanvulling kunnen zijn voor iedereen die voluit kiest voor analoge fotografie. Na een succesvolle kickstarterscampagne enkele jaren geleden is analogbook nu ook online en bij geselecteerde specialisten in analoge fotografie verkrijgbaar.

Voor iedereen die reeds thuis is in de wereld van analoge fotografie of voor wie deze voor de eerste keer verkent, bieden analogbooks de mogelijkheid om eenvoudig elk stuk aan relevante fotografische informatie vast te leggen. Ze helpen je navigeren door je persoonlijke archief, waar soms een overvloed aan informatie heerst en laten je toe om details van bepaalde projecten te herontdekken of laten je toe een exacte herdruk te maken van een van je favoriete zwart-wit prints in de donkere kamer. Het laat fotografiestudenten ook toe om snel de fundamenten van het vak te leren, waardoor technische zelfevaluatie en een efficiëntere fotopraktijk te verwezenlijken. Analogbooks geven de fotografiedocenten ook duidelijke informatie over het werk van de student in het veld, de studio en het lab, wat een nauwkeurige evaluatie van hun techniek mogelijk maakt en de betrokkenheid versterkt.

Analogbook Darkroom Processing is speciaal ontworpen voor wie zijn of haar filmontwikkelproces nauwkeurig wil registreren en verbeteren en stelt je in staat om elk belangrijk detail van een bepaald ontwikkelproces vast te leggen zoals de het filmtype, de gebruikte filmontwikkelaar, temperaturen, verdunningsratio's, ontwikkeltijden,... Dit notitieboekje bevat 48 genummerde pagina's en maakt het mogelijk om 220 individuele processen te registreren. De binnenkant van de kaft bevat ook waardevolle tips, grafieken en tabellen, met verschillende ruimtes waar je ook je eigen optekeningen kunt maken. Voor vrije notities bevat elk notitieboekje ook een extra aantal lege pagina's waar je naar wens extra notities, tekeningen, diagrammen en meer kunt toevoegen.

Bijkomende kenmerken:

  • De achterkant van elk notitieboekje dient als een 18% reflectiegrijskaart, wat een hulpmiddel kan zijn om nauwkeurige lichtmeterstanden te bereiken;

  • De waterbestendige kaft van het notitieboekje is gemaakt van het robuuste Rite in the Rain all-weather 175# tag papier (285 gsm);

  • Elk notitieboekje is geprint op FSC-gecertificeerd papier met een hoog recyclingpercentage, Neenah Environment 24# schrijfpapier (90 gsm).

Reviews (0)

Schrijf eerste review
Nog geen reviews