Hama Negatiefbladen 4x5" Sheet Film - Pergamijn - 25 stuks

Hama Negatiefbladen 4x5" Sheet Film - Pergamijn - 25 stuks

€ 17,95
Prijs inclusief btw

Definitief uitverkocht! Deze negatiefbladen worden niet meer geproduceerd door Hama.

De negatiefbladen van het Duitse Hama zijn een budgetvriendelijke oplossing voor het veilig bewaren van jouw dierbare filmnegatieven. Deze negatiefbladen zijn vervaardigd uit pH-neutraal, lichtdoorlatend pergamijnpapier dat voorzien is van perforeringen voor mappen met twee of vier ringen. De verschillende negatiefstroken van het blad zijn voorzien van zwarte markeringen wat het inschuiven van de negatieven versnelt en vergemakkelijkt. Bovendien is elk blad voorzien van aanduidingen voor het schrijven van een datum, beschrijving en volgnummer. Vergeleken met de negatiefbladen van Kenro zijn deze bladen dunner en zijn ze minder stevig aan de geperforeerde zijde van het blad.

Deze negatiefbladen zijn geschikt voor het bewaren van sheet film. Elk blad houdt vier negatieven formaat 4x5 inch. Hou er rekening mee dat de bladen breder zijn dan een standaard A4-blad en een gewone A4-ringmap dus niet geschikt is voor het optimaal bewaren van deze negatiefbladen. We raden daarom aan de negatiefbladen steeds te gebruiken in combinatie met een geschikte ringmap zoals die van Kenro.

De verpakking bevat 25 negatiefbladen.

Aantal
Dit product is uitverkocht en tijdelijk niet beschikbaar om te bestellen. Contacteer ons voor meer informatie omtrent de verwachte levertermijn.
002244

Productkenmerken

Verpakking
1x Hama Negatiefbladen 4x5" Sheet Film - Pergamijn - 25 stuks
Formaat / grootte
4x5" (10,2x12,7 cm) Sheet Film
Aantal vellen
25
Afwerking
Pergamijn

Geen beoordelingen voor dit product momenteel.

De perfecte match.

Nieuwe account aanmaken

Reeds geregistreerd?
Log dan hier in Of Wachtwoord herstellen