• Nieuw
Negative Supply 120 Film Scanning Kit (Film Carrier 120 + Pro Mount MK2)

Negative Supply 120 Film Scanning Kit (Film Carrier 120 + Pro Mount MK2)

€ 570,21
Prijs inclusief btw

De 120 Film Scanning Kit van Negative Supply omvat de Film Carrier 120 met standaard filmscangeleiders en de Pro Mount MK2 met 120 adapterplaat voor extra stabiliteit, precisie en stofverwijderingsmogelijkheden. Complete, high-end scanunit voor het camera scannen van 120 films. Bijkomend is een lichtbron nodig zoals de Basic of Pro Light Source van Negative Supply of de Slimlite van Kaiser. Het gebruik van een kopieerstandaard wordt aangeraden, maar een statief kan ook worden gebruikt. Vragen over het gebruik van dit product? Stuur ons een bericht of e-mail en wij helpen je verder!

Film Carrier 120

Unit wordt geleverd met standaard scangeleiders die het beeldoppervlak van negatieven capteert. Scangeleiders die ook de volledige randen van de negatieven capteert en andere accessoires zijn afzonderlijk verkrijgbaar.

Met de Film Carrier 120 van Negative Supply kan je hele rollen 120 film (of een hele rol gesneden strips) scannen in slechts 60 seconden of minder. De Film Carrier 120 combineert de bouwkwaliteit en efficiëntie van het 35mm product (Film Carrier MK1), met de flexibiliteit om de verschillende aspect ratio's van 120 en 220 film te ondersteunen. Van 6x4.5 tot 6x9 film, de Film Carrier 120 kan het allemaal aan.

Hetzelfde geweldige ontwerp als dat van de Film Carrier MK1 wordt toegepast op de Film Carrier 120, inclusief een machinaal bewerkte aluminium behuizing, zelfgemaakte precisierollen en aangepaste geleiderails. Hoewel veel van het ontwerp gelijk is aan de Film Carrier MK1, heeft Negative Supply een aantal belangrijke verbeteringen aangebracht om een zo vlak mogelijke film te realiseren met een magnetisch vergrendelend klemmechanisme. 

Net als de rest van het Negative Supply systeem, is de Film Carrier 120 ontworpen om te werken met de Pro Mount (MK1 & MK2) en de Basic Riser MK1, Pro Riser MK2 en Pro Riser XL.

De unit wordt geleverd met een verwisselbare maskerset voor de volgende formaten: 6x4.5, 6x6, 6x7 en 6x9.

Kenmerken:

  • Scannen van ongesneden of gesneden rollen 120-film (filmstroken van slechts 3 frames) in slechts 60 seconden

  • Maak ongelooflijk scherpe scans met het unieke magnetisch scharnierklemmechanisme, dat jouw film zachtjes strak houdt

  • Met de drop-in maskers voor 6x4.5, 6x6, 6x7 en 6x9 kan je al deze films als afzonderlijke beelden scannen

  • Snel 6x12, 6x14 en 6x17 negatieven scannen door ze in twee delen vast te leggen en in de software van jouw keuze samen te voegen

  • Scan het volledige beeldgebied + randen door de optionele Full Border Scanning Guide toe te voegen

  • Naadloos te integreren met het Pro Mount MK2-systeem met de bijbehorende adapterplaat

Negative Supply Pro Mount MK2 + 35mm Adapter Plate

De Negative Supply Pro Mount MK2 is ontworpen om naadloos samen te werken met de Film Carrier MK1 35mm of Film Carrier 120. De Pro Mount MK2 biedt extra stabiliteit, precisie en stofverwijderingsmogelijkheden voor het scansysteem.

Met behoud van de oorspronkelijke afmetingen voor compatibiliteit van het platform en het inzetstuk, combineert de nieuwe Pro Mount MK2 een uiterst sterke geanodiseerde aluminiumplaat, versterkt door vezelcomposietpolymeerhardware. 

Stabiliteit

De 35mm en 120 Film Carrier kan veilig en gemakkelijk worden bevestigd op de Pro Mount MK2, en de houder biedt extra gewicht en verbreedt de voetafdruk van het apparaat, waardoor het scanproces stabieler wordt. Hoewel de Film Carriers ook zonder de Pro Mount stabiel zijn, zorgt dit voor nog meer stabiliteit en controle.

Precisie

De Pro Mount MK2 is een nauwkeurig ontworpen apparaat met stelvoetjes om een horizontaal vlak voor het scannen te garanderen. De onderkanten van de stelvoetjes zijn tevens voorzien van kleine antislipvoetjes voor extra stabiliteit en precisie.

Verwijdering van stof

De meest interessante functie van de Pro Mount MK2 bespaart je een enorme hoeveelheid tijd en frustratie tijdens de postproductie. Elke Pro Mount MK1 bevat een antistatisch borsteltje dat stevig aan de Mount wordt bevestigd en op één lijn komt met de filmpoort van de Film Carrier. Het meeste stof en ongewenst vuil wordt automatisch van de film verwijderd voordat je gaat scannen, waardoor je tijd en energie bespaart. Inclusief 120 borstel.  

FC120PM2

Productkenmerken

Verpakking
1x Negative Supply Film Carrier 120, 1x Maskerset, 1x Negative Supply Pro Mount MK2, 1x 120 Adapter Plate

Geen beoordelingen voor dit product momenteel.

De perfecte match.

Nieuwe account aanmaken

Reeds geregistreerd?
Log dan hier in Of Wachtwoord herstellen