• Nieuw
Negative Supply 4x5" Film Scanning Kit (Sheet Film Holder + Pro Mount MK2)

Negative Supply 4x5" Film Scanning Kit (Sheet Film Holder + Pro Mount MK2)

€ 206,57
Prijs inclusief btw

De 4x5" Film Scanning Kit van Negative Supply omvat de 4x5" Sheet Film Holder en de Pro Mount MK2 voor extra stabiliteit en precisie. Complete, high-end scanunit voor het camera scannen van sheet films. Bijkomend is een lichtbron nodig zoals de Basic of Pro Light Source van Negative Supply of de Slimlite van Kaiser. Het gebruik van een kopieerstandaard wordt aangeraden, maar een statief kan ook worden gebruikt. Vragen over het gebruik van dit product? Stuur ons een bericht of e-mail en wij helpen je verder!

4x5" Sheet Film Holder

Het scannen van 4x5 inch vlakfilm is altijd tijdrovend geweest met flatbed scanners en erg duur met drum scanning opties. De 4x5" Film Holder van Negative Supply is een game changer door filmfotografen een eenvoudiger manier van werken te bieden die rechttoe rechtaan is en bijna onmiddellijke resultaten mogelijk maakt door een digitale camera te gebruiken voor de opname.

De Sheet Film Holder past met gemak op de Pro Mount MK1/MK2 en wordt geleverd met twee vellen micro geëtst acrylglas (één om te gebruiken en één extra voor toekomstige vervanging) om je film op te leggen voor scans van de hoogste kwaliteit. Hoewel het microgeëtste oppervlak van het acryl duurzaam is, moet je het behandelen zoals je jouw filmnegatieven zou behandelen. Borstel stof voorzichtig weg met een microvezeldoek of een antistatisch borsteltje, maar druk nooit op het oppervlak.

U kunt de houder ook gebruiken om losse frames van 120, 35mm en zelfs andere ongewone filmtypes zoals 110 te scannen met volledige randen.

Een duidelijke handleiding voor het gebruik van de houder vindt u hier.

Negative Supply Pro Mount MK2

De Negative Supply Pro Mount MK2 is ontworpen om naadloos samen te werken met de Sheet Film Holder, Film Carrier MK1 35mm of Film Carrier 120. De Pro Mount MK2 biedt extra stabiliteit, precisie en stofverwijderingsmogelijkheden voor het scansysteem. Adapterplaten voor 35mm en 120 films zijn afzonderlijk verkrijgbaar.

Met behoud van de oorspronkelijke afmetingen voor compatibiliteit van het platform en het inzetstuk, combineert de nieuwe Pro Mount MK2 een uiterst sterke geanodiseerde aluminiumplaat, versterkt door vezelcomposietpolymeerhardware. 

Stabiliteit

De 35mm en 120 Film Carrier kan veilig en gemakkelijk worden bevestigd op de Pro Mount MK2, en de houder biedt extra gewicht en verbreedt de voetafdruk van het apparaat, waardoor het scanproces stabieler wordt. Hoewel de Film Carriers ook zonder de Pro Mount stabiel zijn, zorgt dit voor nog meer stabiliteit en controle.

Precisie

De Pro Mount MK2 is een nauwkeurig ontworpen apparaat met stelvoetjes om een horizontaal vlak voor het scannen te garanderen. De onderkanten van de stelvoetjes zijn tevens voorzien van kleine antislipvoetjes voor extra stabiliteit en precisie.

Verwijdering van stof

De meest interessante functie van de Pro Mount MK2 bespaart je een enorme hoeveelheid tijd en frustratie tijdens de postproductie. Elke Pro Mount MK1 bevat een antistatisch borsteltje dat stevig aan de Mount wordt bevestigd en op één lijn komt met de filmpoort van de Film Carrier. Het meeste stof en ongewenst vuil wordt automatisch van de film verwijderd voordat je gaat scannen, waardoor je tijd en energie bespaart. Inclusief 120 borstel.  

Aantal
Dit product is uitverkocht en tijdelijk niet beschikbaar om te bestellen. Contacteer ons voor meer informatie omtrent de verwachte levertermijn.
45SKIT1AC

Productkenmerken

Verpakking
1x Negative Supply 4x5" Sheet Film Holder voor Pro Mount MK1/MK2, 2x Acrylglas 4.25x5.25", 4x Bewerkte M4 duimschroeven, 1x Negative Supply Pro Mount MK2

Geen beoordelingen voor dit product momenteel.

De perfecte match.

Nieuwe account aanmaken

Reeds geregistreerd?
Log dan hier in Of Wachtwoord herstellen