• Bereikbaar voor al jouw vragen
  • Winkelen bij een Belgisch familiebedrijf
  • Groot aanbod, kleine prijzen
  • Bereikbaar voor al jouw vragen
  • Winkelen bij een Belgisch familiebedrijf

Reviews (0)

Schrijf eerste review
Nog geen reviews

Negative Supply

Negative Supply Mini Kit voor 35mm Film Scanning (met Light Source Mini)

| MINI35KIT
€ 550,80

Kies uw kleur:

NoColour

Kies uw maat:

1Size

Levering 2-3 Werkdagen

De Negative Supply Mini Kit voor 35mm Film Scanning is een complete basiskit voor wie zijn 35mm filmnegatieven wil scannen met een digitale camera en komt aan een verminderde prijs dan wanneer de componenten afzonderlijk zouden worden aangekocht.

De kit bevat de Basic Film Carrier 35mm en de Basic Riser Mini Copy Stand met aluminium basis. De kit komt eveneens met de nieuwe Mini Light Source met een CRI van 97, ideaal voor het scannen van kleurenfilm. De kit komt eveneens met een stabilisatiemasker om de Film Carrier stevig te bevestigen op de Light Source en strooilicht te elimineren. De Full Border Guides die je toelaten ook de sprockets van de film te scannen, zijn niet inbegrepen en zijn afzonderlijk verkrijgbaar.

Houd er bovendien rekening mee dat met de Basic Riser Mini en de Light Source Mini je ook 120 film kunt scannen. Je dient dan een lens te gebruiken met een brandpuntsafstand van minder dan 75mm gebruiken om 120 film te kunnen scannen met de Basic Riser Mini.

Hieronder wordt een overzicht gegeven van de verschillende tools die inbegrepen zit in de Mini Kit voor 35mm Film Scanning. Klik op de respectievelijke links om meer te weten te komen over elk product.

Reviews (0)

Schrijf eerste review
Nog geen reviews