Peak Design Cuff Camera Wrist Strap - Black

Totale gemoedsrust in een kleine, low profile uitvoering. Dat is de zwart-donkergrijze Cuff van Peak Design. De meest elegante, onopvallende manier om je camera te beschermen tegen het onverhoopt vallen.

De Peak Design Cuff Wrist Strap kun je op een snelle en eenvoudige wijze aan jouw camera of ander apparaat bevestigen. Losmaken gaat net zo makkelijk. De riem is in lengte verstelbaar van 12 tot 29 centimeter. Je kunt de riem afstellen met een magnetische sluiting. Als je je camera per ongeluk laat vallen trekt deze sluiting zich automatisch vast om je pols zodat je met de schrik vrijkomt. Zonder camera bevestigd is de Cuff ook als armband te gebruiken.

Dankzij het unieke Anchor Link-systeem maak je de riem los of vast met maar één vinger. Je bergt de riem eenvoudig en snel op in je broekzak of fototas. De koordjes aan deze derde generatie Anchors zijn extra dun zodat ze geschikt zijn voor zoveel mogelijk verschillende camera's. Ondanks deze geringe dikte hebben ze een draagkracht van 90 kg.

Peak Design

155CFBL3

NIEUW PRODUCT

Levertermijn: +3 werkdagen

€ 26,95 incl. btw

FabrikantPeak Design
Verpakking1x Cuff Camera Wrist Strap, 2x Anchors (V4 Anchor Update Kit included), 1 x Microfiber Pouch
KleurZwart-grijs

Geen klantenbeoordelingen op dit moment.

Schrijf uw recensie

Peak Design Cuff Camera Wrist Strap - Black