Peak Design Slide Lite Camera Strap - Black

De nieuw ontworpen Peak Design Slide Lite heeft de ongeëvenaarde veelzijdigheid van de Slide, maar dan in een compactere en smallere uitvoering. Hierdoor is het perfect geschikt voor compactere en lichtere camera’s. De nieuwe ge-upgrade Slite kan zowel als een sling-, nek-, of schouderriem gebruikt worden. De van binnen opgevulde nylon riem heeft een zeer gladde kant die glijdt over kledij bij gebruik als slide en een anti-slip kant, die wegglijden voorkomt, voor gebruik als schouderdraagriem. De dubbel uitgevoerde “quick-adjusters” geven directe verstelmogelijkheden en maken het snel aanpassen van de Slide mogelijk.

Het unieke Peak Design Anchor Link systeem is snel vast te maken aan de riem en camera, en de zorgt voor een veel stabielere verbinding met de camera dan een traditionele sling draagriem. Een ander groot voordeel is dat de Anchors passen op iedere Peak Design of 3rd party statiefplaat.

Verdere updates zijn ook doorgevoerd aan de siliconen antisliplaag, de binnenvulling van de riem en plattere riem/hardware verbindingen. De Anchor’s zijn ge-update (V4) zodat ze kleiner zijn, sneller en makkelijker te bevestigen zijn en ook nog veiliger in gebruik.

Peak Design

155SLLBK3

NIEUW PRODUCT

Levertermijn: +3 werkdagen

€ 51,50 incl. btw

FabrikantPeak Design
Verpakking1x Slide Lite Camera Strap, 1x 4mm hex wrench, 4x Anchor connectors, 1x Anchor Mount, 1x Microfiber pouch
KleurZwart

Geen klantenbeoordelingen op dit moment.

Schrijf uw recensie

Peak Design Slide Lite Camera Strap - Black