Kodak Ektar 100 4x5 INCH / 10 sheets Bekijk groter

Kodak Ektar 100 4x5 INCH / 10 sheets

De Kodak Ektar 100 mag zich rekenen tot de films met 's werelds fijnste korrel en beste prestaties op vlak van scherpte en kleurweergave. Door z'n uitzonderlijke prestaties zijn de vergrotingsmogelijkheden na opname dan ook ontelbaar. Het mag dan ook geen wonder zijn dat deze film dé favoriet is van vele professionele fotografen!

Meer details

Kodak

NIEUW PRODUCT

€ 52,49 incl. btw

Sinds zijn introductie op de Photokina van 2008 heeft de Kodak Ektar 100 al veel prijzen op zijn palmares mogen schrijven. De Ektar is het resultaat van Kodak's jarenlange inspanning om een film op de markt te brengen met de fijnste korrel en waanzinnige scherpte. De Ektar is meteen ook de jongste in de filmfamilie van Kodak.

De film werd tevens ook aangekondigd in een tijd waarin al lang duidelijk was dat digitale fotografie de toekomst zou worden. Toch is de film ook nog vandaag goed bruikbaar door z'n T-GRAIN® emulsie, die het digitaliseren of inscannen achterna eenvoudiger maakt en zonder kwaliteitsverlies.

De Ektar 100 zorgt voor een opname met realistische kleursaturaties en details in alle contouren van licht. De fijnste korrel en uitzonderlijke scherpte kan alleen behaald worden in een lage ISO, dat de film een ISO-waarde heeft van 100 is dan ook logisch.

Het wordt dan ook aangeraden om deze film te gebruiken in omgevingen met veel licht, waar lange sluitertijden mogelijk zijn of waar controleerbaar licht is zoals in fotostudio's.

VerpakkingDoos van 10 sheets
Filmtype4x5 INCH (10.1 x 12.7cm)
FilmgevoeligheidISO 100
ContrastHoog
ScherpteHeel hoog
KorrelHeel fijn
Push / pull2 stops
OntwikkelingC-41

Geen klantenbeoordelingen op dit moment.

Schrijf uw recensie

Kodak Ektar 100 4x5 INCH / 10 sheets

3 andere producten in dezelfde categorie: