Fujifilm Pro 400H 120 / 5-pak

Fujifilm Pro 400H 120 / 5-pak

€ 33,02
Prijs inclusief btw

Fujicolor Pro 400H is de nieuwste generatie professionele kleurnegatief films van Fujifilm waarvan de emulsie een vierde kleurgevoelige laag bevat naast de drie conventionele RGB-gevoelige lagen voor een uitzonderlijke kleurweergave.

De nominale filmsnelheid van ISO 400 en de uiteenlopende onder- en overbelichtingsmogelijkheden maken van Pro 400H een bijzonder flexibele film die bruikbaar onder een grote verscheidenheid aan lichtomstandigheden en ondanks zijn hoge snelheid ook nog een getrouwe, neutrale weergave biedt van grijstonen.

Pro 400H is voornamelijk gekend voor z'n uitzonderlijk mooie weergave van huidtinten en zachte overgang van hooglichten naar schaduwpartijen. De unieke kleurreproductie geeft beelden met opvallende texturen een driedimensionaal gevoel.

Door gebruik te maken van de meest geavanceerde filmtechnologieën kan deze film voldoen aan de hoogste verwachtingen van elk type fotograaf. Pro 400H is dan ook geschikt voor een breed scala aan toepassingen zoals portret- en trouwfotografie, landschapsfotografie maar ook modewerk.

Tip: om het prachtig heldere pastelkleurenpalet te bekomen, moet je de film één tot drie stops overbelichten om meer contrast en kleursaturatie aan je beelden toe te voegen.

Belangrijkste kenmerken:

  • Hoge ISO-snelheid van 400: hogere effectieve filmsnelheid met fijne korrel.

  • Extreem flexibele belichtingsmogelijkheden: getrouwe reproductie van neutrale grijstinten over een breed belichtingsbereik, van onderbelichting tot overbelichting.

  • Uitstekende reproductie van huidskleuren: voortreffelijke reproductie van huidskleuren en -tinten met een zachte, vloeiende overloop van highlights naar schaduwen, zonder dat de film flets aanvoelt.

  • 3D-gevoel: heldere kleuren in de hooglichten en een goed gecontroleerde kleurverzadiging in de schaduwen geven een driedimensionaal gevoel van realisme weer.

  • Getrouwe kleurweergave: getrouwe kleurweergave van de meest uiteenlopende onderwerpen onder de meest uiteenlopende belichtingen.

Hoeveelheidskorting(en)

Aantal Prijs Je bespaart
3 € 32,02 Tot wel € 3,00
Aantal
Dit product is uitverkocht en tijdelijk niet beschikbaar om te bestellen. Laat jouw e-mailadres hieronder na om een melding te krijgen van zodra het product terug beschikbaar is.

Productkenmerken

Fabrikant
Fujifilm
Verpakking
1x Fujifilm Pro 400H 120 / 5-pak
Filmtype
Kleur Negatief
Formaat / grootte
120 Film
Aantal opnames per film
6x4.5: 16 opnames; 6x6: 12 opnames; 6x7: 10 opnames
Filmgevoeligheid
ISO 400
Contrast
Gemiddeld
Scherpte
Hoog
Korrel
Heel fijne korrel
Push / pull
-1/+4
Ontwikkeling
C-41
HS-code
37025600

Geen beoordelingen voor dit product momenteel.

De perfecte match.

Nieuwe account aanmaken

Reeds geregistreerd?
Log dan hier in Of Wachtwoord herstellen