• Bereikbaar voor al jouw vragen
  • Winkelen bij een Belgisch familiebedrijf
  • Groot aanbod, kleine prijzen
  • Bereikbaar voor al jouw vragen
  • Winkelen bij een Belgisch familiebedrijf

Reviews (0)

Schrijf eerste review
Nog geen reviews

Foma

Fomapan Retropan 320 Soft 120

€ 4,90

Kies uw kleur:

NoColour

Kies uw maat:

1Size

Levering 2-3 Werkdagen

FOMAPAN RETROPAN 320 Soft is een panchromatische zwart-wit negatief film met een uitgesproken korrelstructuur, voor afdrukken met een unieke retrolook. De film biedt een breed scala aan halftonen, goede prestaties op vlak van scherpte en zeer zachte hooglichten. De unieke eigenschappen van de RETROPAN film maken de film voornamelijk geschikt voor het maken van '"retro style" prints (fotograferen van stillevens, architectuur, landschappen, portretten,...) met een knipoog naar het verleden.

RETROPAN 320 Soft heeft een nominale filmsnelheid van ISO 320/26°C, maar door zijn flexibele belichtingsmogelijkheden levert de film ook goede resultaten wanneer die 1 stop overbelicht wordt (op ISO 160/23°C) of wanneer die twee stops onderbelicht wordt (ISO 1250/32°C).

Wanneer er afdrukken worden gemaakt van deze film, is het aangeraden om gebruik te maken van bariet- of RC-fotopapier met een warme beeldtint in combinatie met een sepiatoner. Alleen dan worden de retro prints bekomen waarvoor deze film dient

Filmformaat 120 Film
Filmtype Zwart-wit negatief
Filmgevoeligheid ISO 320
Aantal opnames per film 6x4.5: 16 opnames; 6x6: 12 opnames; 6x7: 10 opnames
Contrast Gemiddeld
Korrel Gemiddeld
Ontwikkelproces Zwart-wit

Reviews (0)

Schrijf eerste review
Nog geen reviews