CineStill 50D Daylight Xpro C-41 135-36

CineStill 50D Daylight Xpro C-41 135-36

€ 15,70
Prijs inclusief btw

De films van CineStill brengen de unieke look&feel van cinemafilm naar 35mm "still" film!

CineStill 50 Daylight, is de tweede film van de Amerikaanse filmproducent CineStill. In tegenstelling tot zijn 800 Tungsten broer, kan deze film zonder correctiefilter gebruikt worden in gewoon daglicht (5500K) en heeft de film een nominale filmsnelheid van ISO 50. De film kwam tot stand uit de originele Kodak Vision3 50D cinemafilm en werd verder geoptimaliseerd, wat zorgde voor een fijnere korrel en verbeterde scherpte. CineStill heeft ook aandacht besteed aan de scanprestaties van de emulsie waardoor deze film zich makkelijk laat inscannen zonder kwaliteitsverlies.

De film levert heldere, hoge contrasten in daglicht en ook de typische zachte kleuren komen duidelijk naar voor. CineStill 50D kan probleemloos ontwikkeld worden in het klassieke C-41 ontwikkelproces voor kleurenfilms, zonder dat men zich zorgen moet maken over zaken zoals remjet. De film kan uiteraard ook nog ontwikkeld worden in de originele Kodak ECN-2 chemie voor Picture Motion Film.

CineStill 50 Daylight wordt vanaf heden geproduceerd middels een nieuw en verbeterd productieproces dat de constantheid van de filmemulsie garandeert voor minstens twee jaar. De houdbaarheid is dus drastisch verbeterd. Alle CineStill 50 Daylight 35mm films worden vanaf nu ook standaard geleverd met de DX-coded cartridges.

Neem zeker ook eens een kijkje in deze Flickr-groep en laat je verrassen door deze unieke film!    

Productkenmerken

Aantal opnames per film
36 opnames
Filmgevoeligheid
ISO 50
Contrast
Gemiddeld
Scherpte
Hoog
Push / pull
-1/+1
Ontwikkeling
C-41 / ECN-2
HS-code
37025400

Geen beoordelingen voor dit product momenteel.

De perfecte match.

Nieuwe account aanmaken

Reeds geregistreerd?
Log dan hier in Of Wachtwoord herstellen