Fujicolor Superia X-tra 400 135-36

Fujicolor Superia X-tra 400 135-36

€ 9,50
Prijs inclusief btw

Gezien de beperkte beschikbaarheid en om iedereen de kans te bieden een aantal rolletjes te bemachtigen is het aantal van dit product beperkt tot vijf per bestelling.

Fujicolor Superia X-tra 400 is een 35mm kleurnegatief film met middelhoge filmsnelheid, die dankzij de 4th Color Layer emulsietechnologie van Fujifilm levendige, maar nog steeds natuurlijk kleuren levert. Ondanks de neutrale kleurbalans produceert Superia ook zachte huidtinten waardoor de film ook uitermate geschikt is voor het nemen van portretten. Met Superia X-tra 400 kunnen bovendien constante resultaten behaald worden onder wisselende lichtomstandigheden. Een echte all-rounder dus!

Met een nominale filmsnelheid van ISO 400/27° is deze Superia geschikt voor gebruik in een verscheidenheid aan lichtomstandigheden. De Super Fine-Sigma korreltechnologie zorgt ten slotte voor een onopvallende, fijne korrelstructuur met een hoge beeldscherpte om zowel het scannen als het maken van afdrukken te vergemakkelijken.

Belangrijkste kenmerken:

  • Fijne korrel: ondanks de middelhoge filmsnelheid biedt deze film toch een fijne korrel, zonder afbreuk te doen aan de beeldkwaliteit, zelfs bij grote vergrotingen.

  • Hoge nominale filmsnelheid met flexibele belichtingsmogelijkheden: hoge filmgevoeligheid waardoor de film flexibel in gebruik is, zelfs bij slechte lichtomstandigheden.

  • Uitstekende weergave van huidtinten: zachte, mooie en natuurlijk weergegeven huidskleuren.

  • Uitstekende scherpte: scherpe weergave van alle aspecten van het gefotografeerde onderwerp, tot in de kleinste details.

  • Uitstekende grijsbalans: mooi uitgebalanceerde grijsbalans, van de helderste highlights tot de diepste schaduwen.

  • Verbeterde bewaareigenschappen: de verouderingseigenschappen zijn verbeterd om de houdbaarheid van Superia X-tra 400 te verlengen.

Aantal
Dit product is uitverkocht en tijdelijk niet beschikbaar om te bestellen. Laat jouw e-mailadres hieronder na om een melding te krijgen van zodra het product terug beschikbaar is.

Productkenmerken

Fabrikant
Fujifilm
Verpakking
1x Fujicolor Superia X-tra 400 135-36
Filmtype
Kleur Negatief
Formaat / grootte
35mm Film
Aantal opnames per film
36 opnames
Filmgevoeligheid
ISO 400
Contrast
Gemiddeld
Scherpte
Hoog
Korrel
Fijne korrel
Push / pull
+2
Ontwikkeling
C-41
HS-code
37025400
Score 
14/06/2020

Great results

I bought this film for the pictures I took while the SARS-CoV-II pandemic. I'm not such of a fan of the grain structure of Superia X-Tra 400, but the colours... Beautiful! I tried to exposed it on ISO 200, in that way i liked the results even more. So this film is also relatively flexible. I will definitely shoot it again.

De perfecte match.

Nieuwe account aanmaken

Reeds geregistreerd?
Log dan hier in Of Wachtwoord herstellen