Fujifilm Pro 400H 135-36

Fujifilm Pro 400H 135-36

€ 10,33
Prijs inclusief btw

Laatste batch. Gezien de beperkte beschikbaarheid en om iedereen de kans te bieden een aantal rolletjes te bemachtigen is het aantal van dit product beperkt tot twee per bestelling.

Fujicolor Pro 400H is de nieuwste generatie professionele kleurnegatief films van Fujifilm waarvan de emulsie een vierde kleurgevoelige laag bevat naast de drie conventionele RGB-gevoelige lagen voor een uitzonderlijke kleurweergave.

De nominale filmsnelheid van ISO 400 en de uiteenlopende onder- en overbelichtingsmogelijkheden maken van Pro 400H een bijzonder flexibele film die bruikbaar onder een grote verscheidenheid aan lichtomstandigheden en ondanks zijn hoge snelheid ook nog een getrouwe, neutrale weergave biedt van grijstonen.

Pro 400H is voornamelijk gekend voor z'n uitzonderlijk mooie weergave van huidtinten en zachte overgang van hooglichten naar schaduwpartijen. De unieke kleurreproductie geeft beelden met opvallende texturen een driedimensionaal gevoel.

Door gebruik te maken van de meest geavanceerde filmtechnologieën kan deze film voldoen aan de hoogste verwachtingen van elk type fotograaf. Pro 400H is dan ook geschikt voor een breed scala aan toepassingen zoals portret- en trouwfotografie, landschapsfotografie maar ook modewerk.

Tip: om het prachtig heldere pastelkleurenpalet te bekomen, moet je de film één tot drie stops overbelichten om meer contrast en kleursaturatie aan je beelden toe te voegen.

Belangrijkste kenmerken:

  • Hoge ISO-snelheid van 400: hogere effectieve filmsnelheid met fijne korrel.

  • Extreem flexibele belichtingsmogelijkheden: getrouwe reproductie van neutrale grijstinten over een breed belichtingsbereik, van onderbelichting tot overbelichting.

  • Uitstekende reproductie van huidskleuren: voortreffelijke reproductie van huidskleuren en -tinten met een zachte, vloeiende overloop van highlights naar schaduwen, zonder dat de film flets aanvoelt.

  • 3D-gevoel: heldere kleuren in de hooglichten en een goed gecontroleerde kleurverzadiging in de schaduwen geven een driedimensionaal gevoel van realisme weer.

  • Getrouwe kleurweergave: getrouwe kleurweergave van de meest uiteenlopende onderwerpen onder de meest uiteenlopende belichtingen.

Aantal
Dit product is uitverkocht en tijdelijk niet beschikbaar om te bestellen. Laat jouw e-mailadres hieronder na om een melding te krijgen van zodra het product terug beschikbaar is.

Productkenmerken

Fabrikant
Fujifilm
Verpakking
1x Fujifilm Pro 400H 135-36
Filmtype
Kleur Negatief
Formaat / grootte
35mm Film
Aantal opnames per film
36 opnames
Filmgevoeligheid
ISO 400
Contrast
Gemiddeld
Scherpte
Hoog
Korrel
Heel fijne korrel
Push / pull
-1/+4
Ontwikkeling
C-41
HS-code
37025400

Geen beoordelingen voor dit product momenteel.

De perfecte match.

Nieuwe account aanmaken

Reeds geregistreerd?
Log dan hier in Of Wachtwoord herstellen