Lomo Analogue Duet - LomoChrome Purple-Metropolis 35mm Film / 2-pak

Lomo Analogue Duet - LomoChrome Purple-Metropolis 35mm Film / 2-pak

€ 25,95
Prijs inclusief btw

Deze Lomo Analogue Duet bevat de twee populairste speciaal-effect films van Lomography, de LomoChrome Purple en Metropolis 35mm film. Deze films komen in een speciale blikken film canister. Daarbovenop krijg je ook een gratis Lomo sleutelhanger!

LomoChrome Metropolis 100-400 135-36

De LomoChrome Metropolis wordt geleverd met een unieke chemische formule die speciaal is ontwikkeld in de Lomography-filmfabriek, die kleuren verzadigt, tonen dempt en contrasten doet opvallen.

Eerste nieuwe kleurennegatiefilm in een half decennium

Voor het eerst in 5 jaar zag een nieuwe kleurennegatiefilm het levenslicht met de introductie van LomoChrome Metropolis: een originele kleurennegatiefilm van het lab en fabrikant van Lomography films. De LomoChrome Metropolis is gebouwd voor het verkennen van de stedelijke jungle in al zijn gruis en schoonheid. Zoek naar kleurstralen in een zee van zwarte wolkenkrabbers, omlijst je onderwerp terwijl ze door de straten van spooksteden sjokken, verdwijn door dun verlichte metro-ingangen en maak portretten als geen ander.

Analoge film met ongekende flexibiliteit

Verkrijgbaar in 35mm, 120, 110 and 16mm formaat, LomoChrome Metropolis belooft een nieuw perspectief in elke hoek van de analoge wereld te brengen. Breng je avonturen naar grotere hoogten dan ooit tevoren met een uniek uitgebreid 100-400 ISO bereik en een fijne korrelstructuur in cinestyle. Verander de gevoeligheid midden in de rol terwijl je door de stad loopt, terwijl je compatibel blijft met het klassieke C41-proces. LomoChrome Metropolis geniet van onheil, verwarring, liefde en conflict. Trouw aan zijn naam, werd LomoChrome Metropolis gebouwd om te dienen als de basis voor de toekomst van filmfotografie.

#NoFilter nodig voor grimmige kleurverschuivingen

Vecht terug tegen de vloed van neppe en geposeerde beelden, geënsceneerde vakantieopnames, leeg geluk, zorgvuldig samengestelde spontaniteit, talloze selfies en lege beelden - ver weg van betekenis, liefde en oprechtheid. Haal diep adem en ga terug naar de basis met filmfotografie. Leer opnieuw het gevoel van verrassing en onzekerheid, bouw echte verbindingen met je onderwerpen en realiseer de echte waarde van afbeeldingen.

Eenvoudig te ontwikkelen

LomoChrome Metropolis is ontworpen voor het universele C-41-proces en kan eenvoudig thuis of in bijna elk fotolab worden ontwikkeld. Ongeacht welke ISO je kiest, het ontwikkelingsproces blijft hetzelfde.

LomoChrome Purple XR 100-400 135-36 (2019)

De nieuwe LomoChrome Purple kleurenfilm (emulsie 2019) werd zorgvuldig gemaakt door de chemici van Lomography. De nieuwe formule is een delicate balans van de beste foton-reactieve zilverhalogenidekristallen en is samengesteld uit een prachtige mix van speciale kleurverbindingen die tonen zullen geven die bloeien en vervagen. Gebruik het om een bedwelmende mix van aardachtige rode wijnen, knapperige pruimen en fluweelachtig violette tonen te maken. Aantallen zijn beperkt, wees er snel bij! 

Spannende kleuren

Waag je in een psychedelisch kleurenspectrum — van blauw naar groen, groen naar paars, en roze tot geel zonder de noodzaak om na te bewerken! Controleer de kleurveranderingen door verschillende ISO-instellingen uit te proberen. Groene tinten worden flashy paars wanneer een ISO 100-instelling wordt gebruikt, maar met een ISO 400-instelling worden groene tinten eerder donkerder indigo. Tijd om te experimenteren!

Filmgevoeligheid

Deze film heeft een nominale filmsnelheid van ISO 400 maar heeft flexibele belichtingsmogelijkheden en kan dus perfect belicht worden op ISO 100 of ISO 200. Daarbij veranderen de kleuren afhankelijk van de gebruikte belichting. Bij de superveelzijdige instelling van ISO 400 kun je prachtige shots in verschillende lichtomstandigheden schieten. Let op, deze film heeft geen DX-codering!

Standaardontwikkeling

De nieuwe LomoChrome Purple kan net als vroeger ontwikkeld worden in het standaard C-41 ontwikkelproces.

Bewaren

De opslagtemperatuur voor deze film is 20°C. Om de levensduur van de film te verlengen, raden we aan om deze in de koelkast te bewaren met een temperatuur lager dan 10°C. Stel de film niet voor langere perioden bloot aan temperaturen boven de 30°C.

Aantal
Dit product is uitverkocht en tijdelijk niet beschikbaar om te bestellen. Contacteer ons voor meer informatie omtrent de verwachte levertermijn.

Productkenmerken

Verpakking
1x LomoChrome Metropolis 100-400 135-36, 1x LomoChrome Purple XR 100-400 135-36 (2019), 1x Lomo Sleutelhanger
Filmtype
Kleur Negatief
Aantal opnames per film
36 opnames
Filmgevoeligheid
ISO 100-400
Korrel
Duidelijke korrel
Ontwikkeling
C-41

Geen beoordelingen voor dit product momenteel.

Nieuwe account aanmaken

Reeds geregistreerd?
Log dan hier in Of Wachtwoord herstellen