Kodak GOLD 200 135-36

Kodak GOLD 200 135-36

€ 7,93
Prijs inclusief btw

Gezien de beperkte beschikbaarheid en om iedereen de kans te bieden een aantal rolletjes te bemachtigen is het aantal van dit product beperkt tot vijftien per bestelling.

Kodak GOLD 200 is een 35mm kleurennegatief film die een uitstekende combinatie biedt van zachte kleursaturaties, klassieke korrel en goede algemene scherpte. GOLD 200 is een goedkope basisfilm van Kodak en heeft een nominale filmsnelheid van ISO 200.

De film is voornamelijk gericht op algemeen gebruik zowel in gewoon daglicht als binnen met flits. Kodak GOLD biedt de analoge fotograaf flexibele belichtingsmogelijkheden, de film kan tot twee stops onderbelicht worden en tot drie stops overbelicht worden.

Kodak GOLD 200 is vergelijkbaar met de Color Plus film van Kodak (voornamelijk de korrelstructuur), maar biedt zachtere (huids)tinten en flexibelere belichtingsmogelijkheden.

Aantal
Dit product is uitverkocht en tijdelijk niet beschikbaar om te bestellen. Laat jouw e-mailadres hieronder na om een melding te krijgen van zodra het product terug beschikbaar is.

Productkenmerken

Fabrikant
Kodak
Verpakking
1x Kodak GOLD 200 135-36
Filmtype
Kleur Negatief
Formaat / grootte
35mm Film
Aantal opnames per film
36 opnames
Filmgevoeligheid
ISO 200
Contrast
Gemiddeld
Scherpte
Gemiddeld
Korrel
Fijne korrel
Push / pull
-3/+2
Ontwikkeling
C-41
HS-code
37025400

Geen beoordelingen voor dit product momenteel.

De perfecte match.

Nieuwe account aanmaken

Reeds geregistreerd?
Log dan hier in Of Wachtwoord herstellen