Kodak Portra 160 135-36 / 5-pak

Kodak Portra 160 135-36 / 5-pak

€ 64,26
Prijs inclusief btw

Minder dan vijf rolletjes nodig? Kodak Portra 160 35mm is ook afzonderlijk verkrijgbaar bij Retro Camera.

De Kodak Portra films zijn befaamd voor hun uitzonderlijk mooie, zachte huidtonen en worden dan ook bestempeld als dé film bij uitstek voor het maken van portretten. De uitzonderlijk zachte kleursaturaties, waanzinnige details in alle partijen van licht en de zeer fijne korrel maken van deze film een van de best verkochte kleurenfilms ter wereld.

De film werd bij zijn introductie razendsnel populair bij heel wat studio- en portretfotografen vanwege z'n unieke zachte kleuren. De kleurweergave van de Portra films zijn zo bijzonder dat ze maar moeilijk digitaal benaderbaar zijn. De afdrukken die deze film tot resultaat heeft zijn zo te onderscheiden en vormt daarom het toonbeeld van de echte look&feel van analoge film. De Kodak Portra films blijven daarom bijzonder populair bij heel wat (professionele) analoge fotografen in alle uithoeken van de wereld.

Ten slotte zijn alle Kodak Portra films voorzien van de laatste T-Grain emulsietechnologie waardoor deze zonder problemen gedigitaliseerd kunnen worden.

Deze ISO 160 variant heeft de meest fijne korrel in de reeks en is ideaal voor opnames bij voldoende licht of bij controleerbaar licht zoals in studio.

Productkenmerken

Verpakking
5x Kodak Portra 160 135-36
Filmtype
Kleur Negatief
Formaat / grootte
35mm Film
Aantal opnames per film
36 opnames
Filmgevoeligheid
ISO 160
Contrast
Gemiddeld
Scherpte
Hoog
Korrel
Heel fijne korrel
Push / pull
+2
Ontwikkeling
C-41
HS-code
37025400

Geen beoordelingen voor dit product momenteel.

De perfecte match.

Nieuwe account aanmaken

Reeds geregistreerd?
Log dan hier in Of Wachtwoord herstellen