Adox Scala 160 135-36

Adox Scala 160 135-36

€ 6,57
Prijs inclusief btw

Adox Scala is een zwart-wit diafilm, gebaseerd op de originele en legendarische Agfa Scala die jaren geleden uit productie werd genomen maar nu nieuw leven is ingeblazen door Adox. Scala's emulsie is ontworpen om in omkeerontwikkeling verwerkt te worden. Het is dus geen zwart-wit negatief film die reversal verwerkt kan worden zoals Adox CMS 20 II.

Adox Scala is identiek aan het origineel, het heeft de authentieke APX filmemulsie, heldere triacetaat basis en heeft een verhoogd zilvergehalte (in vergelijking met een meer standaard B&W negatief film) wat een DMAX oplevert van 3,6 en hoger (afhankelijk van het gebruikte omkeerproces). De optimale belichting gebeurt op ISO 160, wat ook de nominale snelheid is van deze film en dus iets lager is dan de originele Scala. Scala 160 heeft een anti-halatielaag tussen de emulsie en de filmbasis voor optimale scherpte en detailcontrast.

De film kan worden ontwikkeld met de Adox Scala Processing Kit, Foma R100 Kit of Bellini B&W Rev kit.

Hoeveelheidskorting(en)

Aantal Prijs Je bespaart
10 € 6,12 Tot wel € 4,50
Aantal
Dit product is uitverkocht en tijdelijk niet beschikbaar om te bestellen. Laat jouw e-mailadres hieronder na om een melding te krijgen van zodra het product terug beschikbaar is.

Productkenmerken

Verpakking
1x Adox Scala 160 135-36
Filmtype
Zwart-wit Dia
Formaat / grootte
35mm Film
Aantal opnames per film
36 opnames
Filmgevoeligheid
ISO 160
Contrast
Hoog
Scherpte
Hoog
Korrel
Heel fijne korrel
Ontwikkeling
Adox Scala, Foma R100, Belini B&W Rev
HS-code
37029690

Geen beoordelingen voor dit product momenteel.

De perfecte match.

Nieuwe account aanmaken

Reeds geregistreerd?
Log dan hier in Of Wachtwoord herstellen