Foma Retropan 320 Soft 35mm - Starter Kit

Foma Retropan 320 Soft 35mm - Starter Kit

€ 11,56
Prijs inclusief btw

Deze starter kit bevat drie RETROPAN 320 Soft 35mm films en de bijhorende Retro Special filmontwikkelaar.

FOMAPAN RETROPAN 320 Soft is een panchromatische zwart-wit negatief film met een uitgesproken korrelstructuur, voor afdrukken met een unieke retrolook. De film biedt een breed scala aan halftonen, goede prestaties op vlak van scherpte en zeer zachte hooglichten. De unieke eigenschappen van de RETROPAN film maken de film voornamelijk geschikt voor het maken van '"retro style" prints (fotograferen van stillevens, architectuur, landschappen, portretten,...) met een knipoog naar het verleden.

RETROPAN 320 Soft heeft een nominale filmsnelheid van ISO 320/26°C, maar door zijn flexibele belichtingsmogelijkheden levert de film ook goede resultaten wanneer die 1 stop overbelicht wordt (op ISO 160/23°C) of wanneer die twee stops onderbelicht wordt (ISO 1250/32°C).

Wanneer er afdrukken worden gemaakt van deze film, is het aangeraden om gebruik te maken van bariet- of RC-fotopapier met een warme beeldtint in combinatie met een sepiatoner. Alleen dan worden de retro prints bekomen waarvoor deze film dient

Aantal
Dit product is uitverkocht en tijdelijk niet beschikbaar om te bestellen. Contacteer ons voor meer informatie omtrent de verwachte levertermijn.

Productkenmerken

Fabrikant
Foma
Verpakking
3x Fomapan Retropan 320 Soft 135-36, 1x Foma Retro Special Film Developer - 1L
Filmtype
Zwart-wit Negatief
Formaat / grootte
35mm Film
Aantal opnames per film
36 opnames
Filmgevoeligheid
ISO 320
Contrast
Gemiddeld
Scherpte
Hoog
Korrel
Duidelijke korrel
Push / pull
-1/+2
Ontwikkeling
Foma Retro Special Film Developer

Geen beoordelingen voor dit product momenteel.

De perfecte match.

Nieuwe account aanmaken

Reeds geregistreerd?
Log dan hier in Of Wachtwoord herstellen