• Bereikbaar voor al jouw vragen
  • Winkelen bij een Belgisch familiebedrijf
  • Groot aanbod, kleine prijzen
  • Bereikbaar voor al jouw vragen
  • Winkelen bij een Belgisch familiebedrijf

Reviews (0)

Schrijf eerste review
Nog geen reviews

Kodak

Kodak T-MAX P3200 135-36

€ 16,99

Kies uw kleur:

NoColour

Kies uw maat:

1Size

Levering 2-3 Werkdagen

Terug van weggeweest, de Kodak T-MAX P3200!

Kodak T-MAX P3200 (TMZ) is een 35mm zwart-wit negatief film die uitblinkt bij het maken van opnames bij (zeer) weinig licht of bij het vastleggen van snelle actie. T-MAX P3200 is ideaal voor straatfotografie, avondopnames of in het algemeen in omstandigheden waar geen kunstmatig (flits)licht kan gebruikt worden. De nominale filmsnelheid van deze film is ISO 800, niettemin werd de emulsie door Kodak specifiek geoptimaliseerd om de film te pushen (onderbelichten) naar veel hogere filmsnelheden met behoudt van de best mogelijke beeldkwaliteit. Vandaar de opname van de letter "P" in de productnaam. T-MAX P3200 biedt de beste beeldkwaliteit tussen ISO 800 en ISO 3200. Ook tot ISO 6400 blijven de resultaten meer dan aanvaardbaar. Voorbij deze snelheid moet u nagaan of de resultaten nog steeds voldoen aan uw verwachtingen, de korrelgrootte wordt dan immers significanter.

Net als elke andere Kodak T-MAX film biedt deze P3200 in vergelijking met de meer conventionele zwart-wit films, de fijnste korrel op hoge filmsnelheden. Ook prestaties op vlak van scherpte, detail en vergrotingsmogelijkheden voldoen aan de hoogste verwachtingen.

Belangrijkste kenmerken:

  • Kodak T-Grain emulsietechnologie voor de meeste fijne korrel

  • De hoge (ISO 800) to ultra-hoge (ISO 3200-6400) filmsnelheid laat toe om opnames te maken in omstandigheden met (zeer) weinig licht waar het voorheen niet mogelijk was of het resultaat onbruikbaar was

  • Superieure prestaties op vlak van scherpte en detail, net als bij elke andere Kodak T-MAX film

Filmformaat 35mm Film
Filmtype Zwart-wit negatief
Filmgevoeligheid ISO 800
Aantal opnames per film 36 opnames
Contrast Hoog
Korrel Hoog
Ontwikkelproces Zwart-wit

Reviews (0)

Schrijf eerste review
Nog geen reviews