• Bereikbaar voor al jouw vragen
  • Winkelen bij een Belgisch familiebedrijf
  • Groot aanbod, kleine prijzen
  • Bereikbaar voor al jouw vragen
  • Winkelen bij een Belgisch familiebedrijf

Reviews (0)

Schrijf eerste review
Nog geen reviews

Lomography

Lomography Potsdam Kino B&W 100 135-36

€ 10,50

Kies uw kleur:

NoColour

Kies uw maat:

1Size

Levering 2-3 Werkdagen

Leg de meest betekenisvolle momenten van het leven vast in prachtige grijswaarden met deze krachtige en poëtische film. Potsdam Kino is Lomography's nieuwste zwart-wit "cinema" film en is gebaseerd op een versie van de Duitse ORWO UN54 zwart-wit filmemulsie.

Een legendarisch rolletje Duitse cinematografische film herboren

Geïnspireerd door de New German Cinema die in de jaren zestig door Europa trok, worden Kino Films van Lomography geëxtraheerd uit rolletjes cinefilm geproduceerd door een legendarisch Duits bedrijf dat sinds het begin van de 20e eeuw het gezicht van de cinema heeft veranderd. Oorspronkelijk gebruikt om humeurige monochrome films te maken, verlenen hun prachtige zwart-wittonen een tijdloos effect aan filmische scènes.

Klassieke analoge esthetiek voor prachtige foto's in grijstinten

Net als zijn grotere broer Berlin, geeft de Lomography B&W Potsdam Kino Film een onmiskenbare monochrome charme op 35mm formaat. Met een gemiddelde snelheid van 100 ISO is het perfect voor zonnige dagen en scènes waar aandacht voor detail gewenst is. Met een klassieke fijne korrelstructuur en een subtiel contrast is deze krachtige en poëtische film een werkelijk uitstekende emulsie.

Feestje in de donkere kamer

Met een brede dynamische latitude is deze op triacetaat gebaseerde film ontwikkelen in een donkere kamer een fluitje van een cent.
Stem de gewenste beeldstijl af met verschillende ontwikkeltechnieken en breng je composities tot leven met de kwaliteit die ze verdienen.

Filmformaat 35mm Film
Filmtype Zwart-wit negatief
Filmgevoeligheid ISO 100
Aantal opnames per film 36 opnames
Contrast Hoog
Korrel Fijn
Ontwikkelproces Zwart-wit

Reviews (0)

Schrijf eerste review
Nog geen reviews