• Bereikbaar voor al jouw vragen
  • Winkelen bij een Belgisch familiebedrijf
  • Groot aanbod, kleine prijzen
  • Bereikbaar voor al jouw vragen
  • Winkelen bij een Belgisch familiebedrijf

Reviews (0)

Schrijf eerste review
Nog geen reviews

Street Candy

Street Candy MTN 100 135-36

€ 9,40

Kies uw kleur:

NoColour

Kies uw maat:

1Size

Levering 2-3 Werkdagen

Street Candy MTN 100 is een 35mm panchromatische zwart-wit negatief film met een echte ciné look en feel. De film is dan ook gebaseerd op een zwart-wit cinefilm stock geproduceerd door een Duitse fabrikant (vermoedelijk Orwo).

MTN 100 geeft een aangenaam contrast aan je opnames dat iets zachter is dan ATM 400 in combinatie met een relatief fijne korrel en voldoende details in alle lichtpartijen. Ondanks het feit dat het een ISO 100-film is, is de film toch vergevingsgezind op vlak van belichting en kan je deze gerust twee stops onder- of overbelichten wanneer nodig.

Wat betreft de ontwikkeling zijn de toepasselijke ontwikkeltijden en verdunningen vergelijkbaar aan die van Orwo UN54 en kunnen alle klassieke filmontwikkelaars zoals Ilford ID11, Ilfosol 3, Kodak HC-110, XTOL,... zonder problemen gebruikt worden. Ook Kodak D96, ontwikkelaar voor zwart-wit motion picture films kan gebruikt worden in combo met deze film. Voor de experimentele analoge fotografen onder ons, is MTN 100 ook geschikt om als zwart-wit diafilm ontwikkeld te worden.

Let op: Street Candy MTN 100 wordt geleverd in gerecyclede cartridges en heeft geen DX-codering.

Filmformaat 35mm Film
Filmtype Zwart-wit negatief
Filmgevoeligheid ISO 100
Aantal opnames per film 36 opnames
Contrast Laag-Gemiddeld
Korrel Fijn
Ontwikkelproces Zwart-wit

Reviews (0)

Schrijf eerste review
Nog geen reviews