• Bereikbaar voor al jouw vragen
  • Winkelen bij een Belgisch familiebedrijf
  • Groot aanbod, kleine prijzen
  • Bereikbaar voor al jouw vragen
  • Winkelen bij een Belgisch familiebedrijf

Reviews (0)

Schrijf eerste review
Nog geen reviews

Kenro

Kenair Clean Air Duster Master Kit - 360ml

€ 29,95

Kies uw kleur:

NoColour

Kies uw maat:

1Size

Levering 2-3 Werkdagen

De Kenair Clean Air Duster geeft een krachtige, gecontroleerde persluchtstraal af bij normale kamertemperatuur (65 psi / 4,5 bar). Het wordt gebruikt om stof, pluis, gruis of andere ongewenste vuildeeltjes van oppervlakken of holtes te blazen. In tegenstelling tot andere producten op de markt is deze persluchtfles ontworpen voor professioneel gebruik en wordt deze op grote schaal gebruikt als krachtige reiniger voor foto-, video-, computer- en elektronische apparatuur.

Met deze Air Duster kan je jouw kostbare analoge camera bodies, accessoires en lenzen reinigen. Bij gebruik voor het verwijderen van ongewenst vuil van cameralenzen is het niet aan te raden om de persluchtstraal direct op het optische oppervlak te gebruiken. Een indirecte toepassing van de perslucht wordt in dat geval aangeraden. Deze kit is ook niet geschikt voor het reinigen van cameraspiegels met een coating.

Deze Master Kit wordt geleverd met een afneembare, metalen aandrijfspuitkop dat op de zelfsluitende persluchtfles wordt geschroefd. Deze hoogwaardige spuitkop zorgt voor een consistente en geconcentreerde luchtspray. De persluchtflessen worden afzonderlijk verkocht, wat betekent dat je enkel en alleen een nieuwe vulling perslucht kan aanschaffen zonder dat je opnieuw een complete kit hoeft te kopen zodra deze op is.

De Kenair Air Duster maakt gebruik van een Ultra Low Global Warming Potential (GWP) drijfgas. Kenro is een van de eerste bedrijven die gebruik maakt van deze producttechnologie in een Air Duster. Het nieuwe product heeft een vergelijkbare prestatie als het origineel, maar met het bijkomende voordeel van een lagere GWP (Global Warming Potential). Deze milieuvriendelijke Kenair is ozonvriendelijk en voldoet aan de nieuwste EU-regelgeving voor gefluoreerde gassen (EU 517 /2014).

Reviews (0)

Schrijf eerste review
Nog geen reviews