• Bereikbaar voor al jouw vragen
  • Winkelen bij een Belgisch familiebedrijf
  • Groot aanbod, kleine prijzen
  • Bereikbaar voor al jouw vragen
  • Winkelen bij een Belgisch familiebedrijf

Reviews (0)

Schrijf eerste review
Nog geen reviews

Kinetronics Corporation USA

Kinetronics SpeckGrabber Pro Kit SGK

€ 39,95

Kies uw kleur:

NoColour

Kies uw maat:

1Size

Levering 2-3 Werkdagen

Deze Kinetronics SpeckGrabber Pro Kit bevat volgende onderdelen voor het precies reinigen van gevoelige oppervlaken zoals filmnegatieven en cameraspiegels:

  • Drie Kinetronics SpeckGrabber tools en een SpeckGrabber Pro rubberen handgreep voor een precieze toepassing. De SpeckGrabber tools schuiven eenvoudig in de rubberen handgreep.

  • Een flesje Kinetronics Precisiereinigingsoplossing van 29ml voor het reinigen van optisch glas zoals cameralenzen, filters en oculairs. Vloeistof gebaseerd op alcohol en sterk gefilterd zodat het geen strepen of resten achterlaat na gebruik.

  • Kinetronics Panther antistatische reinigingsdoek.

De Kinetronics SpeckGrabber is een kleine tool dat je helpt bij het verwijderen van individuele stof- en vuildeeltjes op gevoelige oppervlakken zonder deze te beschadigen of er restjes op achter te laten. Dit hulpmiddeltje dat er uitziet als een pen, heeft een tip met een hoge kleefkracht, die in contact wordt gebracht met de deeltjes. Met SpeckGrabber pluk je als het ware de stofdeeltjes één voor één van het oppervlak. De SpeckGrabber is een uiterst handig hulpmiddel wanneer er hardnekkige stof of vuildeeltjes aan het oppervlak gekleefd zitten en niet zomaar met een spray perslucht kan worden weggeblazen of met een reinigingsdoekje kan worden weggeveegd zonder krassen op het oppervlak achter te laten, zoals op een filmnegatief.

Deze stofverwijderingstechniek wordt gebruikt voor het verwijderen van deeltjes op cameraspiegels, lenzen, oculairen, filmnegatieven, dia's en andere gevoelige oppervlakken.

De punt kan worden gereinigd met reinigingsvloeistoffen, water of zeep zonder dat dit invloed heeft op de kleefkracht. Let wel op dat je de punt van de SpeckGrabber nooit met je handen aanraakt, omdat dit de kleefkracht van het hulpmiddel drastisch vermindert!

Reviews (0)

Schrijf eerste review
Nog geen reviews