Tetenal Camera Varnish Spray (Kameralack) / Zwart - 200ml

Tetenal Camera Varnish Spray (Kameralack) / Zwart - 200ml

€ 10,70
Prijs inclusief btw

De Tetenal Camera Varnish Spray (Kameralack) is een diepmatzwarte microgepigmenteerde vernis voor specifieke applicaties, perfect voor het bijwerken van camera's, lenzen, optische apparaten en andere fotografische items met een matte afwerking. Hiermee kunt u gebruikssporen op (zwarte) camerabody's/lenzen verwijderen en de cosmetische staat van jouw camera verbeteren.

Voordat de spray wordt gebruikt is het zeer belangrijk dat het te behandelen oppervlak volledig schoon en droog is. Schud  de spuitbus ook altijd goed voor gebruik gezien de kleurpigmenten en matteermiddelen zich in de spuitbus kunnen vestigen indien de oplossing een lange tijd niet gebruikt is geweest. De kleine stalen kogeltjes in de spuitbus verhogen de verdeling van de pigmenten bij het schudden. Om de sproeiklep schoon te houden na gebruik, is het belangrijk om de spuitbus na gebruik ondersteboven te draaien en te spuiten tot er alleen gas uitkomt.

Tetenal Kameralack bevat een brandbaar oplosmengsel, dus let op bij het gebruik van dit product en houd het uit de buurt van ontstekingsbronnen/vlammen. De vernis heeft ook een sterke geur, dus gebruik de spray alleen op goed geventileerde plaatsen!

Let op: Tetenal Camera Vernis is niet bestand tegen krassen en water!

Belangrijkste eigenschappen:

  • Kleur: diepzwart, mat

  • Toediening: 140-150ml/m2

  • Drogen: handdroog na 10-15 minuten - volledig droog na +- 12 uur.

  • Warmtebestendigheid: tot max. 120 °C

  • Lichtabsorptie: > 95 %

Aantal
Dit product is uitverkocht en tijdelijk niet beschikbaar om te bestellen. Laat jouw e-mailadres hieronder na om een melding te krijgen van zodra het product terug beschikbaar is.
105202

Productkenmerken

Fabrikant
Tetenal
Verpakking
1x Tetenal Camera Varnish Spray (Kameralack) / Zwart - 200ml
HS-code
37079090

Geen beoordelingen voor dit product momenteel.

De perfecte match.

Nieuwe account aanmaken

Reeds geregistreerd?
Log dan hier in Of Wachtwoord herstellen