• Bereikbaar voor al jouw vragen
  • Winkelen bij een Belgisch familiebedrijf
  • Groot aanbod, kleine prijzen
  • Bereikbaar voor al jouw vragen
  • Winkelen bij een Belgisch familiebedrijf

Reviews (0)

Schrijf eerste review
Nog geen reviews

dubblefilm

Dubblefilm SHOW 35mm Camera (Herbruikbaar) - Zwart

€ 54,95

Kies uw kleur:

NoColour

Kies uw maat:

1Size

Levering 2-3 Werkdagen

De Dubblefilm SHOW Analoge 35mm camera is een geweldig alternatief voor de wegwerpcamera's die we allemaal kennen. Deze plastieken analoge point-and-shoot camera biedt de gebruiksvriendelijkheid van een wegwerpcamera, maar kan eindeloos worden herladen met jouw favoriete kleur of zwart-wit 35mm films. Een betaalbare analoge camera, zeg maar, die gericht is op de duurzaamheid waar we allemaal aan moeten werken.

De SHOW is verkrijgbaar in twee kleuren, zwart of roze. Beiden hebben een 32mm lens met vast diafragma (f/8 - 1/125s) en een ingebouwde flitser die wordt aangedreven door één AAA-batterij (niet inbegrepen) en aan- en uitgeschakeld kan worden. Foto's zijn scherp vanaf een minimale scherpstelafstand van 1m. De film kan net als bij elke andere analoge compactcamera eenvoudig worden geladen en moet handmatig worden door- en teruggespoeld. Zie hier voor een instructievideo hoe je filmrolletjes in deze kleine camera kunt laden als je nieuw bent in de wondere wereld van analoge fotografie!

De SHOW camera kan geladen worden met elke 35mm film die vandaag de dag op de markt is, kleur, zwart-wit, het is jouw keuze! Hou er rekening mee dat de camera wordt geleverd zonder film, maar Retro Camera biedt een van de grootste assortimenten van 35mm film in Europa, dus maak je geen zorgen.

Elke camera wordt geleverd in een stijlvol tasje met bijhorende handstrap. Elke SHOW komt in de op maat gemaakte Nähe case gemaakt door de Japanse ontwerper Hightide. De zwarte versie van de SHOW 35mm camera wordt geleverd met een gele case en een oranje handstrap.

Spannende kleuren

Reviews (0)

Schrijf eerste review
Nog geen reviews