• Bereikbaar voor al jouw vragen
  • Winkelen bij een Belgisch familiebedrijf
  • Groot aanbod, kleine prijzen
  • Bereikbaar voor al jouw vragen
  • Winkelen bij een Belgisch familiebedrijf

Reviews (0)

Schrijf eerste review
Nog geen reviews

Fujifilm

Fujifilm Quicksnap Wegwerpcamera / 27 opnames

€ 16,95

Kies uw kleur:

NoColour

Kies uw maat:

1Size

Levering 2-3 Werkdagen

De Fujifilm Quicksnap Wegwerpcamera is een gemakkelijk te gebruiken filmcamera voor eenmalig gebruik, geschikt voor het nemen van foto's zowel binnen als buiten. De camera heeft een compact design en komt met een vaste groothoeklens en bijpassende accurate zoeker zodat je zeker weet dat werkelijk iedereen op de foto staat bij het nemen van die leuke groepsfoto's.

Met deze camera maak je niet alleen de leukste vakantiefoto's bij gewoon daglicht, met de ingebouwde flits kan je ook foto's maken bij weinig licht of binnen. De ingebouwde flits heeft een bereik van ongeveer 3 meter, laadt automatisch opnieuw op zodat je continu kunt fotograferen met flits en is eenvoudig in en uit te schakelen met het voorziene knopje aan de voorkant van de camera.

Deze wegwerpcamera is geladen met een Superia X-tra 400 35mm kleurenfilm, voor heldere foto's met levendige kleuren. De film laat je toe om 27 foto's te nemen en moet ontwikkeld worden in de standaard C-41 kleurenchemie. Van zodra het rolletje ten einde is kan je de camera dus in nagenoeg elke lokaal fotolab binnendragen om te laten ontwikkelen.

Ondanks het kleine prijskaartje is de Quicksnap een wegwerpcamera van hoge kwaliteit zoals je steeds mag verwachten van Fujifilm!

Reviews (0)

Schrijf eerste review
Nog geen reviews