• Bereikbaar voor al jouw vragen
  • Winkelen bij een Belgisch familiebedrijf
  • Groot aanbod, kleine prijzen
  • Bereikbaar voor al jouw vragen
  • Winkelen bij een Belgisch familiebedrijf

Reviews (0)

Schrijf eerste review
Nog geen reviews

Silverchrome (Ilford Japan)

Ilford Ilfocolor Rapid Retro Wegwerpcamera / 27 opnames

€ 16,95

Kies uw kleur:

NoColour

Kies uw maat:

1Size

Levering 2-3 Werkdagen

De Ilfocolor Rapid Retro Wegwerpcamera is een eenvoudig te gebruiken 35mm filmcamera voor eenmalig gebruik geladen met een kleurenfilm goed voor 27 foto's. De camera heeft een leuk retro design met een knipoog naar de Ilfocolor kleurenfilms die Ilford jaren gelden nog op de markt gebracht heeft.

De camera komt met een groothoeklens (31mm) met een vast diafragma van f/11 en sluitertijd 1/125s. Foto's zijn scherp vanaf een afstand van 1 meter. De zoeker is helder zodat je zeker weet dat werkelijk iedereen op de foto staat bij het nemen van die leuke groepsfoto's.

Met deze camera maak je niet alleen de leukste vakantiefoto's bij gewoon daglicht, met de ingebouwde flits kan je ook foto's maken bij weinig licht of binnen zoals op een trouwfeest. De ingebouwde flits heeft een bereik van ongeveer 3 meter, laadt automatisch opnieuw op zodat je continu kunt fotograferen met flits en is eenvoudig in en uit te schakelen met de schuifknop aan de voorkant van de camera.

Deze wegwerpcamera is geladen met een 35mm kleurenfilm die warme gesatureerde kleuren biedt en doet denken aan Kodak Color Plus. De film laat je toe om 27 foto's te nemen en moet ontwikkeld worden in de standaard C-41 kleurenchemie. Van zodra het rolletje ten einde is kan je de camera dus in nagenoeg elke lokaal fotolab binnendragen om te laten ontwikkelen.

Reviews (0)

Schrijf eerste review
Nog geen reviews