Lomo Wegwerpcamera Zwart-Wit / 36 opnames

Lomo Wegwerpcamera Zwart-Wit / 36 opnames

€ 16,12
Prijs inclusief btw

Let op! Deze wegwerpcamera bevat een zwart-wit film die moet ontwikkeld worden in zwart-wit fotochemie. Niet alle labo's bieden dit aan waardoor je deze wegwerpcamera niet overal eenvoudig kan laten ontwikkelen.

Maak dramatische zwart-wit foto's met deze wegwerpcamera! 

Beheers de subtiele kunst van zwart-wit fotografie met deze versie van de Simple Use Film Camera! Deze compacte wegwerpcamera is voorgeladen met onze Lady Grey ISO 400 film zodat je humeurige shots met fijne korrel en rijke monochrome tinten met één druk op de knop kunt creëren.

Dankzij de krachtige flitser kun je de humeurige monochrome waanzin overal om je heen vastleggen, waar je ook gaat 一 zelfs in situaties met weinig licht!

  • Eenvoudig analoog: Lomography’s Simple Use Film Camera is voorgeladen met film, zodat je direct kunt beginnen met foto's schieten

  • Geladen met fantastische film: De Lomography Lady Grey ISO 400 film is perfect voor humeurige zwart-wit foto's met een fijne korrel en een rijk karakter.

  • Neem je camera overal mee naar toe:Draagbaar en licht, de Simple Use Film Camera is je go-to-camera voor alledaagse momenten.

  • Herlaad als je durft: Voel je je als een analoge superster? Probeer de camera dan eens te herladen als je voorgeladen rolletje al vol is! Wees wel voorzichtig, het laden kan lastig zijn en het valt niet onder de garantie!

Aantal
Dit product is uitverkocht en tijdelijk niet beschikbaar om te bestellen. Laat jouw e-mailadres hieronder na om een melding te krijgen van zodra het product terug beschikbaar is.

Productkenmerken

Verpakking
1x Lomo Wegwerpcamera
Filmtype
Lomo Lady Gray
Aantal opnames per film
36
Filmgevoeligheid
400 ASA
Ontwikkeling
Rodinal, ID-11, T-MAX, Ultrafin,...
Ingebouwde flits
Ja
HS-code
90065310

Geen beoordelingen voor dit product momenteel.

Nieuwe account aanmaken

Reeds geregistreerd?
Log dan hier in Of Wachtwoord herstellen