Lomo Wegwerpcamera Purple / 36 opnames

Lomo Wegwerpcamera Purple / 36 opnames

€ 18,10
Prijs inclusief btw

Deze wegwerpcamera wordt in de standaard kleurontwikkeling (C-41) ontwikkeld en kan dus overal ontwikkeld worden!

Klaar voor wat gekke kleuren? Deze wegwerpcamera staat voor je klaar!

Met deze Simple Use Film Camera krijg je out-of-this-world kleuren in 36 prachtige frames. Voorgeladen met onze populaire kleurverschuivende film, LomoChrome Purple ISO 100-400, is deze superleuke wegwerpcamera er klaar voor om altijd en overal psychedelische foto's te schieten!

Deze funky wegwerpcamera is compact, lichtgewicht, spannend en voorgeladen met een film waarmee je de hele wereld paars kleurt. je kunt het kleurenspectrum nog meer opschudden door de drie kleurenfilters. Mix en match de gele, magenta en cyaan filters om zes verschillende kleuren te creëren voor de ultieme analoge ervaring!

  • Eenvoudig analoog: Lomography’s Simple Use Film Camera is voorgeladen met film, zodat je direct kunt beginnen met foto's schieten.

  • Geladen met fantastische film: LomoChrome Purple ISO 100-400 geeft je foto's verbazingwekkende paarse kleuren voor een psychedelisch analoog effect.

  • Creatief met gekleurde gelfilters: Mixen match dire verschillende Color Gel flash filters om je foto's te voorzien van een van de zes verschillende kleuren.

  • Neem je camera overal mee naar toe: Draagbaar en licht, de Simple Use Film Camera is je go-to-camera voor alledaagse momenten.

  • Herlaad als je durft: Voel je je als een analoge superster? Probeer de camera dan eens te herladen als je voorgeladen rolletje al vol is! Wees wel voorzichtig, het laden kan lastig zijn en het valt niet onder de garantie!

Aantal
Dit product is uitverkocht en tijdelijk niet beschikbaar om te bestellen. Laat jouw e-mailadres hieronder na om een melding te krijgen van zodra het product terug beschikbaar is.

Productkenmerken

Verpakking
1x Lomo Wegwerpcamera Purple
Filmtype
LomoChrome Purple
Aantal opnames per film
36
Filmgevoeligheid
400 ASA
Ontwikkeling
C-41
Ingebouwde flits
Ja
HS-code
90065310

Geen beoordelingen voor dit product momenteel.

Nieuwe account aanmaken

Reeds geregistreerd?
Log dan hier in Of Wachtwoord herstellen