Lomo Wegwerpcamera Kleur / 36 opnames

Lomo Wegwerpcamera Kleur / 36 opnames

€ 16,12
Prijs inclusief btw

Deze wegwerpcamera wordt in de standaard kleurontwikkeling (C-41) ontwikkeld en kan dus overal ontwikkeld worden!

Voorgeladen met fantastische Color Negative Film: de wegwerpcamera van je dromen!

De Lomography Simple Use Film Camera is geen gewone wegwerpcamera — hij is voorgeladen met funky film en heeft extra gekleurde gelfilters zodat je in de wereld van creatieve analoge fotografie kunt duiken. Compact en voorzien van een flitser: je kunt alle mooie momenten vastleggen. Het is perfect voor feestjes, roadtrips, bruiloften en meer!

Voeg een kleurrijke draai aan je film foto's met de gele, magenta en cyaan filters. Mix en match deze met elkaar om zes verschillende tinten te produceren voor meer analoge actie!

  • Eenvoudig analoog: Lomography’s Simple Use Film Camera is voorgeladen met film, zodat je direct kunt beginnen met foto's schieten.

  • Geladen met fantastische film: Lomography Color Negative 400 film geeft je foto's een klassiek analoog karakter.

  • Creatief met gekleurde gelfilters: Mixen match dire verschillende Color Gel flash filters om je foto's te voorzien van een van de zes verschillende kleuren.

  • Neem je camera overal mee naar toe:Draagbaar en licht, de Simple Use Film Camera is je go-to-camera voor alledaagse momenten.

  • Herlaad als je durft: Voel je je als een analoge superster? Probeer de camera dan eens te herladen als je voorgeladen rolletje al vol is! Wees wel voorzichtig, het laden kan lastig zijn en het valt niet onder de garantie!

Aantal
Dit product is uitverkocht en tijdelijk niet beschikbaar om te bestellen. Laat jouw e-mailadres hieronder na om een melding te krijgen van zodra het product terug beschikbaar is.

Productkenmerken

Verpakking
1x Lomo Wegwerpcamera Kleur
Filmtype
Lomo Color Negative 400
Aantal opnames per film
36
Filmgevoeligheid
400 ASA
Ontwikkeling
C-41
Ingebouwde flits
Ja
HS-code
90065310

Geen beoordelingen voor dit product momenteel.

Nieuwe account aanmaken

Reeds geregistreerd?
Log dan hier in Of Wachtwoord herstellen