Polaroid OneStep 2 Instant Camera - Graphite

Polaroid OneStep 2 Instant Camera - Graphite

€ 98,34
Prijs inclusief btw

De Polaroid OneStep 2 analoge direct-klaar camera is dé instant camera voor het moderne tijdperk, waarbij het klassiek design dat gebaseerd is op dat van de originele Polaroid OneStep uit 1977 gemengd werd met hedendaagse elementen en functies. De OneStep 2 maakt het net als zijn voorganger mogelijk om onvergetelijke, echte direct-klaar foto's te maken, die je kan vasthouden en delen met iedereen die je dierbaar is.

De OneStep 2 camera heeft een aantal nieuwe snufjes waaronder een hoog-kwalitatieve lens voor scherpe, kleurrijke opnames; een krachtige elektronische flitser om in elke omstandigheid fantastische foto's te maken. De camera stelt automatisch scherp, foto's zijn scherp tot een afstand van 60cm van het object dat je fotografeert. Zin een groepsfoto? De OneStep 2 bevat nu ook een self-timer!

In tegenstelling tot de klassieke Polaroid camera's wordt de OneStep 2 niet meer aangedreven door een batterij die geïntegreerd zit in de filmcassette. De camera beschikt over een oplaadbare batterij met lange levensduur, waardoor je steeds klaar bent voor de ene speciale foto. Opladen gebeurt via USB, een kabel is inbegrepen in de verpakking! Doordat de film geen batterij meer bevat, is deze ook wat goedkoper geworden wat dus alleen maar voordeliger is!

Zoals de naam al doet vermoeden is fotograferen met deze camera zo simpel als een druk op de knop ("One Step"). Met slechts een paar knoppen en een simpel, intuïtief ontwerp, is de camera makkelijk bruikbaar, ongeacht je leeftijd.

Perfecte onvolmaaktheid. Elke keer als je op de ontspanknop drukt, ontstaan er werkelijk duizenden chemische reacties om een ​​echt ongepolijst, geheel uniek beeld te creëren. Dat is én blijft de schoonheid van Polaroid. Altijd een unieke foto! De camera maakt gebruik van Polaroid i-Type film, verkrijgbaar in kleur en zwart-wit met het klassieke wit randje. Maar de camera kan ook gebruik maken van Polaroid 600 film, handig wanneer je wel iets meer verwacht van je foto's zoals een gekleurd randje!

Aantal
Dit product is uitverkocht en tijdelijk niet beschikbaar om te bestellen. Laat jouw e-mailadres hieronder na om een melding te krijgen van zodra het product terug beschikbaar is.

Productkenmerken

Verpakking
1x Polaroid OneStep 2 Camera, 1x USB-oplaadkabel, 1x Nekstrap
Filmtype
Polaroid i-Type / 600
Formaat / grootte
150mm (L) x 110mm (W) x 95mm (H)
Aantal opnames per film
8
Filmgevoeligheid
640 ASA
Gewicht
440g (zonder film)
Kleur
Grijs
Ingebouwde flits
Ja, elektronische ingebouwde flits
Lichtmeting
Automatisch
Autofocus
Ja, zone-focusing (60cm - oneindig)
Brandpuntsafstand
106mm
Statiefbevestiging
Nee
Batterij(en)
Ingebouwde heroplaadbare lithiumbatterij (autonomie van 60 dagen)
Garantie
2 jaar
HS-code
90064000

Geen beoordelingen voor dit product momenteel.

De perfecte match.

Nieuwe account aanmaken

Reeds geregistreerd?
Log dan hier in Of Wachtwoord herstellen