• Bereikbaar voor al jouw vragen
  • Winkelen bij een Belgisch familiebedrijf
  • Groot aanbod, kleine prijzen
  • Bereikbaar voor al jouw vragen
  • Winkelen bij een Belgisch familiebedrijf

Reviews (0)

Schrijf eerste review
Nog geen reviews

RETO

Kodak Ektar H35 Half Frame 35mm Film Camera - Black

€ 59,95

Kies uw kleur:

NoColour

Kies uw maat:

1Size

Levering 2-3 Werkdagen

De Kodak Ektar H35 Half Frame Film Camera komt analoge fotografen tegemoet aan de steeds stijgende filmprijzen door je toe te laten meer foto's te nemen op één rolletje. Deze camera is compatibel met alle 35mm kleur- of zwart-wit films en stelt je dankzij het halfbeeldformaat in staat twee keer zo veel beelden per rol vast te leggen. Met een filmrolletje met 36 opnames kan je dus bijvoorbeeld 72 halfbeeldfoto's maken omdat deze camera slechts de helft van het beeldgebied belicht in vergelijking met een traditionele 35mm filmcamera. Als gevolg hiervan zijn de opnamen verticaal (staand) georiënteerd, in tegenstelling tot de horizontale (liggend) oriëntatie van een normale 35mm camera (zie voorbeeldfoto's).

De camera is eenvoudig in gebruik, een echte point-and-shoot. De film wind je manueel door en terug met het draaiwieltje achteraan de camera.

De Ektar H35 heeft een ingebouwde flitser, een kleine en lichte behuizing en een 2-element 22mm lens met vaste brandpuntsafstand (f/9.5 - 1/100s). De flitser kan ingeschakeld worden door de zilveren ring rond de lens te verstellen, zodat je de Kodak Ektar H35 zowel overdag als 's nachts, buiten en binnen, kunt gebruiken. Om de flitser van stroom te voorzien, heeft de camera één AAA batterij nodig, die niet is meegeleverd.

Het is aangewezen om alleen films met een ISO van minder dan 400 te gebruiken bij fel zonlicht en films met een ISO van 400 of meer te gebruiken bij normaal of bewolkt weer.

Reviews (0)

Schrijf eerste review
Nog geen reviews