• Bereikbaar voor al jouw vragen
  • Winkelen bij een Belgisch familiebedrijf
  • Groot aanbod, kleine prijzen
  • Bereikbaar voor al jouw vragen
  • Winkelen bij een Belgisch familiebedrijf

Reviews (0)

Schrijf eerste review
Nog geen reviews

Fujifilm

Fujifilm Instax Mini 11 - Charcoal Gray

€ 79,00

Kies uw kleur:

NoColour

Kies uw maat:

1Size

Levering 2-3 Werkdagen

Deze Fujifilm Instax Mini 11 is de opvolger van de populaire Instax Mini 8 en 9-serie instant camera's. Net als zijn voorgangers maak je mooie herinneringen met een druk op de knop. De Mini 11 is ontworpen om naadloos in je dagelijkse leven te passen en is makkelijk in gebruik. Zo kan écht iedereen foto’s nemen. Dankzij de ingebouwde selfielens kan je eenvoudig samen op de foto. De automatische belichting zorgt er dan weer voor dat niemand in de achtergrond verdwijnt.

Automatische belichting

FOCUS OP JOU

De instax mini 11 stelt steeds scherp op jou … zelfs bij de donkerste achtergronden. Met de ingebouwde automatische belichting breng je elk onderwerp tot leven. Deze kleine camera berekent vernuftig de helderheid van je omgeving en past de sluitertijd automatisch aan. Zo zijn alle ogen altijd op de VIP van je shot gericht.

Selfiestand

PRUILLIP EN... KLIK

Met de instax mini 11 was selfies (en close-up shots) maken nog nooit zo gemakkelijk. Je hoeft alleen maar aan de voorkant van de lens te trekken, en als bij toverslag verschijnt er een handige, ingebouwde selfielens in dezelfde kleur als de camera. Houd dan de instax mini 11 op armlengte, oefen je pruillip in de selfiespiegel en klikken maar.

Mini Film

PLEZIER IN KREDIETKAARTFORMAAT

Jouw visie, jouw stijl, jouw oog voor een geweldig shot. Vastgelegd op onze hoogwaardige film, van de experts van Fujifilm. Zij gingen tot het uiterste zodat jouw afdrukken een heel leven lang meegaan, of je ze nu zelf houdt of weggeeft.

Reviews (0)

Schrijf eerste review
Nog geen reviews