Fujifilm Instax Wide 300 / Premium Kit

Fujifilm Instax Wide 300 / Premium Kit

€ 132,22
Prijs inclusief btw

Deze premium kit bevat alle benodigdheden om jouw instant-avontuur te starten! De camera wordt geleverd met bijhorende draagtas en een duopak film goed voor 20 foto's. Enkel bij Retro Camera te koop!

De Fujifilm Instax Wide 300 is de verbeterde versie van de Wide 210. De Wide 300 beschikt over een betere handgrip en over een statiefschoentje. De camera ligt daardoor beter in de hand en is ideaal om te gebruiken op evenementen zoals beurzen of trouwfeesten.

Verder beschikt de Wide 300 over dezelfde functies als de Wide 210 en maak je ook met deze  instantcamera instantfoto's in groot formaat met een druk op de knop! De camera maakt gebruik van de Instax Wide instanfilm waarmee je instantfoto's maakt in een groot formaat voor een nog betere instantbeleving!

De camera is eenvoudig in gebruik en beschikt over een ingebouwde flits. De sterkte van de flits kan ingesteld worden en ook helderheid van de afdrukken is aanpasbaar. De camera is ook voorzien van een verbeterde macrofunctie die opnames tot 40 cm van het object mogelijk maakt.

Wordt geleverd met een draagtas afgewerkt in synthetisch leder met verbeterd sluitingssysteem. De handige tas is op maat gemaakt en past daardoor perfect rond jouw favoriete Instax Wide 300 camera! 

Z'n stevig ontwerp beschermt je camera tegen elke slag of stoot. De flap die de tas bovenaan afsluit kan indien gewenst afgenomen worden. De stof van de draagtas is eveneens waterafstotend.

Om grote instantfoto's te kunnen maken is de camera niet bepaald compact: 16,7 x 9,4 x 12,9 cm. Hou hier rekening mee!

Aantal
Dit product is uitverkocht en tijdelijk niet beschikbaar om te bestellen. Laat jouw e-mailadres hieronder na om een melding te krijgen van zodra het product terug beschikbaar is.

Productkenmerken

Verpakking
1x Instax Wide 300 Camera, 1x handstrap, 4x AA-batterij, 1x Leren Draagtas, 1x Instax Wide Film White (2x10)
Filmtype
Instax Wide
Formaat / grootte
16,7 x 9,4 x 12,9 cm
Aantal opnames per film
10
Filmgevoeligheid
ISO 800
Gewicht
612 g
Kleur
Zwart
Ingebouwde flits
Ja, reikwijdte 0,9m - 3m
Lichtmeting
Automatisch
Autofocus
Zone Focusing
Statiefbevestiging
Ja
Aansluiting voor draadontspanner
Nee
Batterij(en)
4 x AA-batterijen
Garantie
2 jaar
HS-code
90064000

Geen beoordelingen voor dit product momenteel.

De perfecte match.

Nieuwe account aanmaken

Reeds geregistreerd?
Log dan hier in Of Wachtwoord herstellen