Fujifilm Instax Wide 300 / Event Kit

Fujifilm Instax Wide 300 / Event Kit

€ 256,19
Prijs inclusief btw

Deze event kit bevat naast de camera en bijhorende draagtas, 10 duopakken film goed voor 200 foto's en dus ideaal voor een trouwfeest of bedrijfsevenement!

De Fujifilm Instax Wide 300 is de verbeterde versie van de Wide 210. De Wide 300 beschikt over een betere handgrip en over een statiefschoentje. De camera ligt daardoor beter in de hand en is ideaal om te gebruiken op evenementen zoals beurzen of trouwfeesten.

Verder beschikt de Wide 300 over dezelfde functies als de Wide 210 en maak je ook met deze  instantcamera instantfoto's in groot formaat met een druk op de knop! De camera maakt gebruik van de Instax Wide instanfilm waarmee je instantfoto's maakt in een groot formaat voor een nog betere instantbeleving!

De camera is eenvoudig in gebruik en beschikt over een ingebouwde flits. De sterkte van de flits kan ingesteld worden en ook helderheid van de afdrukken is aanpasbaar. De camera is ook voorzien van een verbeterde macrofunctie die opnames tot 40 cm van het object mogelijk maakt.

Wordt geleverd met een draagtas afgewerkt in synthetisch leder met verbeterd sluitingssysteem. De handige tas is op maat gemaakt en past daardoor perfect rond jouw favoriete Instax Wide 300 camera! 

Z'n stevig ontwerp beschermt je camera tegen elke slag of stoot. De flap die de tas bovenaan afsluit kan indien gewenst afgenomen worden. De stof van de draagtas is eveneens waterafstotend.

Om grote instantfoto's te kunnen maken is de camera niet bepaald compact: 16,7 x 9,4 x 12,9 cm. Hou hier rekening mee!

Productkenmerken

Verpakking
1x Instax Wide 300 Camera, 1x handstrap, 4x AA-batterij, 1x Leren Draagtas, 10x Instax Wide Film White (2x10)
Filmtype
Instax Wide
Formaat / grootte
16,7 x 9,4 x 12,9 cm
Aantal opnames per film
10
Filmgevoeligheid
ISO 800
Gewicht
612 g
Kleur
Zwart
Ingebouwde flits
Ja, reikwijdte 0,9m - 3m
Lichtmeting
Automatisch
Autofocus
Zone Focusing
Statiefbevestiging
Ja
Aansluiting voor draadontspanner
Nee
Batterij(en)
4 x AA-batterijen
Garantie
2 jaar
HS-code
90064000

Geen beoordelingen voor dit product momenteel.

De perfecte match.

Nieuwe account aanmaken

Reeds geregistreerd?
Log dan hier in Of Wachtwoord herstellen