• Bereikbaar voor al jouw vragen
  • Winkelen bij een Belgisch familiebedrijf
  • Groot aanbod, kleine prijzen
  • Bereikbaar voor al jouw vragen
  • Winkelen bij een Belgisch familiebedrijf

Reviews (0)

Schrijf eerste review
Nog geen reviews

Ilford Photo

20,3x25,4 cm - SEMI-MAT - 25 VELLEN - Multigrade Fiber Warmtone

| HAR1168419
€ 61,99

Kies uw kleur:

NoColour

Kies uw maat:

1Size

Levering 2-3 Werkdagen

Multigrade Fiber Warmtone is een reeks hoogwaardig zwart-wit fotopapier van Ilford met een variabel contrast, gecoat op dik barietpapier met vezelbasis (255g/m2). Het papier combineert een warme beeldtint met de beste responsiviteit op diverse toners zoals selenium. Het papier is voor heel wat analoge fotografen-printers sinds lang de eerste keuze wat zwart-wit papier betreft door de veelzijdige creatieve mogelijkheden die het biedt en de unieke warme tonen.

De Multigrade Fiber Warmtone barietpapieren hebben een warme papierbasis wat ervoor zorgt dat de witte tonen een crèmewitte tint hebben. De warme papiertoon doet geen afbreuk aan de mogelijkheid om details in alle lichtpartijen naar voren te brengen tijdens het printproces. Net als bij alle andere Multigrade papieren wordt ook dit papier gekenmerkt door z'n diepe zwarte tinten, door de warme papiertint geven ze in tegenstelling tot de neutrale Multigrade papieren een matte indruk wat het papier typeert. De papieren reageren bijzonder snel op elke type toner en retouchetechniek, ongeacht de afwerking (glanzend of semi-mat).

Multigrade Fiber Warmtone zwart-wit fotopapier maakt deel uit van het Multigradesysteem van Ilford en is dan ook volledig compatibel met alle bestaande Multigrade filters, chemicaliën,... van Ilford.

Papierontwikkelaar

Verdunning

Tijd

MULTIGRADE

1+9

1,5 - 3 min

Stopbad

ILFOSTOP

1+19

10 s

Fixeer

RAPID

1+4

1 min

Spoelen

30 - 45 min

Papierformaat (cm) 20,3 x 25,4 cm
Papierformaat (inch) 8 x 10 inch
Afwerking Semi-mat
Aantal vellen 25
Papiertoon Warm
Papiergewicht 255 g/m²
Papiergradatie Variabel
Papierdrager Fiber-Based (FB)
Papierreeks Multigrade Fiber Warmtone

Reviews (0)

Schrijf eerste review
Nog geen reviews