Ilford Photo 20,3x25,4 cm - GLANZEND - 25 VELLEN - Multigrade Fiber Warmtone HAR1168374

20,3x25,4 cm - GLANZEND - 25 VELLEN - Multigrade Fiber Warmtone

€ 52,06
Prijs inclusief btw

Multigrade Fiber Warmtone is een reeks hoogwaardig zwart-wit fotopapier van Ilford met een variabel contrast, gecoat op dik barietpapier met vezelbasis (255g/m2). Het papier combineert een warme beeldtint met de beste responsiviteit op diverse toners zoals selenium. Het papier is voor heel wat analoge fotografen-printers sinds lang de eerste keuze wat zwart-wit papier betreft door de veelzijdige creatieve mogelijkheden die het biedt en de unieke warme tonen.

De Multigrade Fiber Warmtone barietpapieren hebben een warme papierbasis wat ervoor zorgt dat de witte tonen een crèmewitte tint hebben. De warme papiertoon doet geen afbreuk aan de mogelijkheid om details in alle lichtpartijen naar voren te brengen tijdens het printproces. Net als bij alle andere Multigrade papieren wordt ook dit papier gekenmerkt door z'n diepe zwarte tinten, door de warme papiertint geven ze in tegenstelling tot de neutrale Multigrade papieren een matte indruk wat het papier typeert. De papieren reageren bijzonder snel op elke type toner en retouchetechniek, ongeacht de afwerking (glanzend of semi-mat).

Multigrade Fiber Warmtone zwart-wit fotopapier maakt deel uit van het Multigradesysteem van Ilford en is dan ook volledig compatibel met alle bestaande Multigrade filters, chemicaliën,... van Ilford.

Papierontwikkelaar

Verdunning

Tijd

MULTIGRADE

1+9

1,5 - 3 min

Stopbad

ILFOSTOP

1+19

10 s

Fixeer

RAPID

1+4

1 min

Spoelen

30 - 45 min

HAR1168374

Productkenmerken

Papierdrager
Fiber-Based (FB)
Gradatie
Variabel
Papierformaat (cm)
20,3 x 25,4 cm
Papierformaat (inch)
8 x 10 inch
Aantal vellen
25
Afwerking
Glanzend
Gewicht
255 g/m²
Papiertoon
Warm
Dokalicht
Rood of oranje
HS-code
37039000

Geen beoordelingen voor dit product momenteel.

De perfecte match.

Nieuwe account aanmaken

Reeds geregistreerd?
Log dan hier in Of Wachtwoord herstellen