Ilford Photo 40,6x50,8 cm - GLANZEND - 10 VELLEN - Multigrade IV RC Portfolio HAR1171280

40,6x50,8 cm - GLANZEND - 10 VELLEN - Multigrade IV RC Portfolio

€ 52,85
Prijs inclusief btw

De Multigrade IV RC Portfolio zwart-wit papieren van Ilford zijn de ideale keuze voor wie op zoek is naar een zwart-wit papier met dikke kunststofbasis (255 g/m2) en heldere basistint. De reeks werd door Ilford specifiek in het leven geroepen om fotografen toe te laten een toonaangevende print te leveren van hun werk, zij het voor klanten, ter expositie op tentoonstellingen of om deel uit te maken van het persoonlijk portfolio. Door z'n dikke papierbasis zijn de prints net dat ietsje meer.

Dit variabel contrastpapier heeft bovendien een breed contrastbereik, van gradatie 00 tot en met 5. De dikke papierbasis heeft iets weg van de gekende Ilford barietpapieren die gecoated zijn op een dubbele vezelbasis maar met het grote voordeel dat dit papier niet krult nadat het de verschillende baden doorlopen heeft.

Bovendien is het papier ook te krijgen in en speciale "back-printed" postcard versie dat elke creatieve zwart-wit fotograaf toelaat om unieke postkaarten te printen met een eigen foto (formaat 10x15 cm / 4x6 inch). De voorkant van het papier is daarom voorzien van een lichtgevoelig oppervlak dat net als bij elk ander portfolio papier te belichten is. De achterkant heeft klassieke ansichtkaart bedrukkingen met o.a. voorgedrukte lijnen voor het vermelden van een adres.

Aantal
Levertermijn: +3 werkdagen
HAR1171280

Productkenmerken

Papierdrager
Resin-Coated (RC)
Gradatie
Variabel
Papierformaat (cm)
40,6 x 50,8 cm
Papierformaat (inch)
16 x 20 inch
Aantal vellen
10
Afwerking
Glanzend
Gewicht
255 g/m²
Papiertoon
Neutraal
Dokalicht
Rood of oranje
HS-code
37039000

Geen beoordelingen voor dit product momenteel.

De perfecte match.

Nieuwe account aanmaken

Reeds geregistreerd?
Log dan hier in Of Wachtwoord herstellen