• Bereikbaar voor al jouw vragen
  • Winkelen bij een Belgisch familiebedrijf
  • Groot aanbod, kleine prijzen
  • Bereikbaar voor al jouw vragen
  • Winkelen bij een Belgisch familiebedrijf

Reviews (0)

Schrijf eerste review
Nog geen reviews

Ilford Photo

10x15 cm - PARELGLANS - 100 VELLEN - Multigrade V RC Portfolio

| HAR1181564
€ 50,80

Kies uw kleur:

NoColour

Kies uw maat:

1Size

Levering 2-3 Werkdagen

De Multigrade V RC Portfolio zwart-wit papieren van Ilford zijn de ideale keuze voor wie op zoek is naar een zwart-wit papier met dikke kunststofbasis (255 g/m2) en heldere basistint. De reeks werd door Ilford specifiek in het leven geroepen om fotografen toe te laten een toonaangevende print te leveren van hun werk, zij het voor klanten, ter expositie op tentoonstellingen of om deel uit te maken van het persoonlijk portfolio. Door z'n dikke papierbasis zijn de prints net dat ietsje meer.

De Multigrade V RC Portfolio papierreeks is de opvolger van de IV-reeks, dat in 2021 werd gelanceerd. De vernieuwde RC-emulsie bootst meer dan ooit de beeldtoon en sensitometrie na van de Fiber Classic fotopapieren van Ilford zonder de snelle vlakdrogende eigenschappen die RC-papieren kenmerken te verliezen. Portfolio biedt dus het beste van de twee werelden: premiumkwaliteit van barietpapieren en het gebruiksgemak van RC-papieren.

Net als zijn voorganger is het Multigrade V Portfolio papier een variabel contrastpapier met een breed contrastbereik, van gradatie 00 tot en met 5. Het maakt gebruik van de 5e generatie Multigrade-emulsie en heeft aldus een iets warmere basistint, betere zwarttinten voor meer diepte, een verbeterde tussenruimte tussen de middenniveaus en een vlakkere sensometrische curve die zorgt voor een gelijkmatiger contrast over het hele toonbereik.

Het 10x15 cm fotopapier in de Portfolio reeks had voorheen een speciale "postcard back-print" dat elke creatieve zwart-wit fotograaf toeliet om unieke postkaarten te printen met een eigen foto. Dit formaat is in de Multigrade V Portfolio reeks jammer genoeg niet meer voorzien van dergelijke print maar elke pak bevat wel een template waarmee je zelf makkelijk een postkaart lay-out kunt maken op de achterkant van elke print.

Papierformaat (cm) 10 x 15 cm
Papierformaat (inch) 3.94 x 5.91 inch
Afwerking Parelglans
Aantal vellen 100
Papiertoon Neutraal
Papiergewicht 255 g/m²
Papiergradatie Variabel
Papierdrager Resin-Coated (RC)
Papierreeks Multigrade V RC Portfolio

Reviews (0)

Schrijf eerste review
Nog geen reviews