Cadeaubon € 25,00

Cadeaubon € 25,00

€ 25,00
Prijs inclusief btw

Wil je graag een liefhebber van analoge fotografie verrassen maar weet je niet welk(e) product(en) te kiezen uit ons grote assortiment? Dan is deze Retro Camera cadeaubon iets voor jou!

Na aankoop van dit product ontvang je een digitale cadeaubon ter waarde van € 25,00. Deze cadeaubon kan je helemaal zelf configureren naar je eigen wensen. Zo kan je ervoor kiezen om deze meteen te downloaden in PDF-formaat en af te drukken of om deze per mail te versturen naar de persoon die je wilt verrassen. Het is bovendien mogelijk om een specifieke verzenddatum in te stellen, handig voor wanneer je iemand wil verrassen voor zijn of haar verjaardag. Dit alles doe je via de tab Mijn Cadeaubonnen op je persoonlijke accountpagina op onze website.

Het gebruik van de cadeaubon is eenvoudig. Na selectie van de gewenste producten op de website kan de ontvanger de ontvangen unieke code ingegeven in het daartoe voorziene veld in de eerste stap van het bestelproces. Het bedrag van de cadeaubon wordt dan in mindering gebracht van het bedrag van de gewenste producten. Het is niet noodzakelijk dat de cadeaubon in één keer wordt opgebruikt. Indien de cadeaubon gedeeltelijk wordt gebruikt zal de ontvanger automatisch een mail ontvangen met daarin een nieuwe code voor het resterend bedrag.

De Retro Camera cadeaubonnen zijn één jaar geldig en enkel op producten die worden aangeboden op de website. De cadeaubon kan dus niet gebruikt worden voor eventuele verzendkosten, mochten die van toepassing zijn.

Vragen over het gebruik van onze cadeaubon? Stuur ons een bericht of bel ons op het nummer +32(0)57215433!

Geen beoordelingen voor dit product momenteel.

Nieuwe account aanmaken

Reeds geregistreerd?
Log dan hier in Of Wachtwoord herstellen