Lomo LC-A 120

Lomo LC-A 120

€ 330,54
Prijs inclusief btw

De meest compacte & volledig automatische 120 camera ooit. 

Think fast, shoot faster! Schiet prachtige vierkante shots op 120 film met de gloeiende kleuren, schimmige vignetten en fijne contrasten van de legendarische LOMO LC-A. De LC-A 120 barst van de functies waaronder 0.6m als kortste scherpstelafstand, 4 stap zone focus, meervoudige belichtingen, lange belichtingstijden met achterste gordijn flits, draadontspanner en statief schroefdraad, een fantastische glazen groothoek lens en programmatische automatische belichting - dit is jouw nieuwe pocket perfect 120 camera!

Waar je ook gaat, voortaan neem je altijd de Lomo LC-A 120 mee! We zijn erg enthousiast om je kennis te laten maken met dit nieuwe lid van de iconische Lomo LC-A familie die onze klassieke "Don't think, just shoot" houding belichaamt. Geïnspireerd door de miljoenen Lomo LC-A foto's van de afgelopen 30 jaar droomden we van een prachtig en gelijkwaardig middenformaat exemplaar: de meest compacte, magische & volledig automatische 120 film camera ooit. We hebben een beperkte voorraad van 500 camera's die als pre-order beschikbaar zijn.

Aantal
Dit product is uitverkocht en tijdelijk niet beschikbaar om te bestellen. Laat jouw e-mailadres hieronder na om een melding te krijgen van zodra het product terug beschikbaar is.
lp120int

Productkenmerken

Verpakking
1 x Lomo LC-A 120 Camera, 1 x Draagriem, 1 x draadontspanner
Filmtype
120
Kleur
Zwart
Ingebouwde flits
Nee (externe flits wel verkrijgbaar)
Lichtmeting
Ja, automatisch
Autofocus
Zone Focusing
Diafragma's
Automatisch f4.5 tot f16
Sluitertijden
∞ to 1/500
Statiefbevestiging
Nee
Aansluiting voor draadontspanner
Ja
Batterij(en)
3 x LR/44-batterij (inbegrepen)
Garantie
2 jaar
HS-code
90065300

Geen beoordelingen voor dit product momenteel.

Nieuwe account aanmaken

Reeds geregistreerd?
Log dan hier in Of Wachtwoord herstellen