Cokin Landscape Filter Kit W300-06 / XL-serie (X-PRO-serie)

Cokin Landscape Filter Kit W300-06 / XL-serie (X-PRO-serie)

€ 163,60
Prijs inclusief btw

Let op! Deze kit bevat geen filterhouder en adapter-ringen!

De Cokin Landscape Filter Kit H300-06 is een complete set met drie filters voor landschapsfotografie. Cokin filters zijn vervaardigd uit CR-39 organisch glas en zorgen voor een optimale doorgifte van het licht voor een hoge beeldkwaliteit. De filters zijn bijzonder licht in gewicht en zijn zeer goed bestand tegen schokken en vallen. De filters in deze H300-06 kit hebben een afmeting van 85 bij 85 millimeter en zijn compatibel met de Cokin P-serie filterhouder.

GDN8 Soft Filter - 121S filter

Het Cokin P121S Graduated Grey G2 Soft ND8 filter produceert een neutraal zacht grijs verloopeffect en kan gebruikt worden om het licht dat door het objectief op de sensor valt te verminderen, waardoor u meer controle krijgt over de belichting en scherptediepte zonder de kleur te beïnvloeden. Een grijsfilter is erg populair onder landschaps- en architectuurfotografen. Met het filter kunt u lange sluitertijden gebruiken waardoor u bijvoorbeeld een wolkenlucht of wateroppervlak vloeiend en zacht kunt maken, of voorbijlopende mensen uit beeld kunt laten "verdwijnen".  U kunt de tijd op een innovatieve en creatieve manier beïnvloeden! Bovendien kunt u portretten vastleggen in een omgeving met veel licht zonder de ISO van uw camera hoger te moeten zetten.

Gradual Blue Soft Filter - 123S filter

Het Cokin P123S Gradual Blue B2 Soft filter heeft een blauwe kleurtoon en een half, helder gedeelte zonder kleur. Het filter geeft uw opname deels een blauwe kleurtoon en het verloop tussen de twee gebieden is zeer zacht. Door de hoogte van het filter kunt u de overgang op de juiste plek positioneren in de filterhouder. Cokin verloopfilters kunt u ook met elkaar combineren. Zo kunt u twee verloopfilters 180 graden ten opzichte van elkaar gedraaid gebruiken om kleuren in elkaar te laten overlopen.

Gradual Tobacco Soft Filter - 125S filter

Het dramatiserende Cokin P125S Gradual Tobacco T2 Soft filter heeft een bruine kleurtoon en half, helder gedeelte zonder kleur. Het filter geeft uw opname deels een bruine kleurtoon en het verloop tussen de twee gebieden is zeer zacht. De beste positie van het filter is afhankelijk van de compositie. Daarom kunt u de positie van het filter naar eigen smaak en wens in de filterhouder bepalen.

 Deze kit bevat:

  • 1x GDN8 Soft Filter (3 f-stops)

  • 1x Gradual Blue Soft Filter

  • 1x Gradual Tobacco Soft Filter

Aantal
Levertermijn: 2 werkdagen
D116662

Productkenmerken

Garantie
2 jaar
HS-code
90022000

Geen beoordelingen voor dit product momenteel.

Nieuwe account aanmaken

Reeds geregistreerd?
Log dan hier in Of Wachtwoord herstellen